Klasszikus játékok

Klasszikus játékok alatt értjük azokat a gépeinket amelyek töretlenül népszerűek és keresettek a rendezvényeken, és különösebb technikai felügyeletet nem igényelnek. Csocsó, extra nagy csocsó, pinpong asztal, biliárd asztal, darts, léghoki (taifun) kínálatunkban mindent megtalál!

Kérjük rendelés előtt mindig ellenőrizze a gépek méreteit! Több gép bérlése esetén kedvezményt biztosítunk! Gépeink szabad játékra vannak állítva, érme bedobása nem szükséges. A csocsó, darts, box automatáink felügyeletet sem ígényelnek! A gépeket ígény szerint telepítjük minimum 24 órára.

 

Ping-pong asztal

Ping-pong asztal
A Garlando kültéri asztalaink kizárólag rendezvényekre kerülnek ki, ennek köszönhetően makulátlan újszerű állapotúak. Természetesen ütőket és labdákat is rendelkezésre bocsájtunk.

Taifun (léghoki asztal)

Taifun (léghoki asztal)
Az általunk kölcsönzésre kínált taifun asztal, 2018-as, a legmodernebb gyártású ami jelenleg a piacon elérhető. Cél ugyanaz mint régen, a korong eljuttatása az ellenfél kapujába, a játék lémény a LED-es technikának, és a remek zenéknek köszönhetően egy más szintre emeli az élmény faktort.

Bérelhető Óriás csocsó asztal (XXL)

Bérelhető Óriás csocsó asztal (XXL)
A Garlando 8 személyes óriás csocsó xxl asztala kicsit több, kicsit más, de elsősorban sokkal nagyobb, mint a hagyományos 4 személyes asztalok. Kérjük tekintse meg képeinket! Béreljen flipper, retró videójátékot is!

Darts bérlés

Darts bérlés
A Dart’s még mindig nem ment ki a divatból. Változatos játék lehetőségeknek köszönhetően akár 8 személy is játszhat egyszerre. Akár csapatversenyre is kiváló! A legnépszerűbb játékok leírását a kép után megtalálhatja.

Boxgép bérlés

Boxgép bérlés
Új Spider Box gép 2018! Nem csak játszani, versenyezni is jó! Igaz hogy a box gépen egyszerre csak egy ember üthet, viszont a játék nagyon pörgős, hamar népes szurkolótábor veszi körül az automatát. tesztelje az ütés erejét, gyorsaságát, vagy a reflexeit! Box bérlés kondíciókról telefonon vagy e-mailben érdeklődhet! Box gép mellé, kedvezményesen flipper, csocsó, darts gép is kölcsönözhető!

Bérelhető csocsó asztalok (4 személyes)

Bérelhető csocsó asztalok (4 személyes)
Klasszikus csocsó asztalainkon egyszerre 4 ember játszhat, talán ez az az eszközünk, amin a legkönnyebben lehet csapatversenyt rendezni. Kiváló és évtizedek óta méltán népszerű szórakozás minden korosztálynak, nem csak a férfiak, a hölgyek kedvence is!

Pool Biliárd Asztal 7

Pool Biliárd Asztal 7
A kép után megtalálja a pool biliárd szabályait! Kérjük, ügyeljen arra, hogy az asztal mellett a játékosoknak is el kell férnie! A biliárd bérléshez segítséget szeretnék adni ezért összegyűjtöttük a pool biliárd általános szabályait, és a bérlés feltételeit is.