Csocsó bérlés

Csocsózni mindenki szeret! Az egyik legnépszerűbb játék, ami akár önmagában, nagyobb rendezvény esetén kiegészítőként is megállja a helyét. A hagyományos csocsó mellett a 8 személyes XXL változat is bérelhető! 2018 februárjában vadonatúj LED-es világítással rendelkező Garlando Olympic SILVER asztalokkal bővítettük kínálatunkat!

A négy személyes csocsó asztalok világítással és biztonsági üveglappal rendelkeznek. Nagyobb rendezvények, céges bulik estén bátran ajánljuk az XXL asztalunkat, amin egyszerre nyolcan is játszhatnak. Asztalaink kizárólag rendezvényeken voltak üzembe helyezve nem kocsmai, leharcolt gépek. (Garlando és Sardi márkák.) 

Csocsó asztalinkat rendszeresen karban tartjuk, nem csak a rendszeresen takarításra, a rudak "kenésésre" is ügyelünk, még a profi játékosok is elismerően nyilatkoztak róluk.

Darts, flipper, retró játékok kölcsönzése egy helyen! Kérjen ajánlatot online!

 

Bérelhető csocsó asztalok (4 személyes)

Bérelhető csocsó asztalok (4 személyes)
Klasszikus csocsó asztalainkon egyszerre 4 ember játszhat, talán ez az az eszközünk, amin a legkönnyebben lehet csapatversenyt rendezni. Kiváló és évtizedek óta méltán népszerű szórakozás minden korosztálynak, nem csak a férfiak, a hölgyek kedvence is!

Bérelhető Óriás csocsó asztal (XXL)

Bérelhető Óriás csocsó asztal (XXL)
A Garlando 8 személyes óriás csocsó XXL asztala kicsit több, kicsit más, de elsősorban sokkal nagyobb, mint a hagyományos 4 személyes asztalok. Kétszer négy fő küzdhet egymás ellen, akár két vagy több golyó is lehet egyszerre a pályán. Kérjük tekintse meg képeinket!