Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Boxgép bérlés

Új Spider Box 2018! Nem csak játszani, versenyezni is jó! Igaz, hogy a box gépen egyszerre csak egy ember üthet, viszont a játék nagyon pörgős, hamar népes szurkolótábor veszi körül az automatát. A játék nem csak férfi vendégek számára érdekes, hölgyek számára is bátran ajánljuk. Béreljen Box gépet, akár kültéri rendezvényére is.
Online ajánlatkérés

A box gép főbb paraméterei

 • Magasság: 230 cm
 • Szélesség: 70 cm
 • Mélység: 130 cm
 • Súly: 140 kg
 • Box automatánk helyigénye: 1,0 méter X 3 méter
 • Áramigény: 350-400W

Az automata kezelése egyszerű külön felügyeletet nem igényel.

A játékosok a box zsák megütése után a box gép kijelzőjén láthatják az elért eredményt. A Spider box gép lehetővé teszi, hogy a klasszikus erő mérése mellett, a játékosok reflexeiket vagy a gyorsaságukat is tesztelhessék.

A box gép lehetővé teszi a "tournament" módot, ez esetben akár 6 játékos is versenyezhet egymással. Box automatáink angol nyelvű szoftverrel rendelkeznek, hangerejük állítható, esetlegesen teljesen kikapcsolható. A box gépet egyszerre egy játékos használhatja az automaták ingyenesre vannak beállítva (pénz bedobása nem szükséges).

A box tárolja a legmagasabb pontszámokat minden kategóriában

Figyelem! A box játékok kizárólag saját felelősségre használhatók!

Retró és klasszikus játékok, minden egy helyen! Csocsó, videójáték, dart vagy flipper kölcsönzés?

Kérjen ajánlatot online!

box gép bérlés 725
modern box gép köcsönzés 727


Néhány tanács a boxgép használatához

A gép használata gyerekjáték, ám az ész nélküli püfölés helyett jó, ha megfogadunk néhány tanácsot, hogy az ütéseink valóban hatékonyak és kirobbanóak legyenek.

 • álljunk stabil terpeszbe, mert csak így tudunk kellő erőt biztosítani az ütéshez
 • üssünk pontosan, mert a pontatlanság csökkenti az ütés erejét
 • üssünk gyorsan, mivel az ütés ereje egyenesen arányos a gyorsaságával
 • tartsuk helyesen a kezünket, azaz szorítsuk ökölbe úgy, hogy a hüvelykujjunkat kívülről a középső
 • ujj második ujjpercéhez préseljük
 • ne vállból üssünk, hanem forduljunk rá az ütésre és adjuk bele az egész testsúlyunkat
 • Most pedig már nincs más dolgunk, mit beleadni apait-anyait és megmutatni, milyen fából is faragtak minket!

Üss, bokszolj, játssz box gépeinkkel és dobd fel a buli hangulatát egy jó kis erőpróbával!

Néha jó egy kicsit kiengedni a fáradt gőzt, igaz? Akár a buli hevében is. Na, erre (is) remekül alkalmas egy boxgép, amely állja a záporozó ütéseket. Nem kell persze semmi durvára gondolni, de egy kis erőpróba vagy némi versengés csak fokozza a hangulatot egy csapatépítőn vagy egy legénybúcsún. Nézzétek meg, ki üti a legnagyobbat, kinek a legjobbak a reflexei vagy ki a legfürgébb! A boksz az erő és a kitartás játéka – legyél a részese te is!

A boksz története

Szögezzük is le már az elején, hogy a boksz nem céltalan agresszió! A boksz küzdősport, amely szinte egyidős az emberiséggel. Na jó, lehet, hogy az ősemberek nem bokszoltak, az ókorból azonban számos dombormű, festmény és írásos emlék maradt fenn, amely azt bizonyítja, hogy már az időszámításunk előtti évezredekben is ismerték például Egyiptomban, Indiában a boksz különféle változatait. Az ókori görögöknél pedig kifejezetten kedvelt és jól körülírt sportág volt, amely egy idő után az Olimpiákon is megjelent.

Ebben az időben persze még kicsit más szabályok mentén játszották, például nem léteztek súlykategóriák, ahogyan kesztyűt sem viseltek a bokszolók, a küzdelem pedig addig tartott, amíg az egyikük fel nem adta a harcot vagy teljesen harcképtelenné nem vált. Amiben viszont hasonlított a modern bokszhoz, hogy leginkább egymás fejét támadták az ellenfelek, a rúgások pedig valószínűleg tilosak voltak. A rómaiaknál hasonló szabályokat betartva zajlottak a mérkőzések, ők azonban már ringet is használtak, mi több, náluk a kéz védelmére szolgáló bőrcsíkokat sokszor szegecsekkel látták el és fegyverként használták – szóval nem finomkodtak ...

Az ókori birodalmak hanyatlásával az ökölvívás is feledésbe merült néhány száz évig, míg a XVII. század végén újra fel nem bukkan Angliában, ahol az első hivatalos, feljegyzet bokszmeccs egy hentes és egy komornyik között zajlott le. Ebben az időben, akárcsak az ókorban a felek nem vettek részt mérlegelésen, hiszen nem volt súlycsoport és valójában merev szabályai sem voltak a küzdelemnek, az ütés mellett lehetett rúgni, fojtani, dobni, sőt szemre támadni is.

A boksz szabályait végül egy bajnok, Jack Broughton vezette be a XVIII. század vége felé. Itt már volt kötéllel körülvett ring, játékvezető, leütés és szünet is. A XIX. század közepén aztán tovább finomodtak a szabályok, például korlátozták a menetek számát, bevezeték a bokszkesztyűt és betiltották a más sportokból átvett technikákat, valamint megjelentek a súlycsoportok is.

Érdekes, hogy a bokszot a nők is alkalmazták, mint vitarendező módszer. A XVIII. század végén például két nő így próbálta eldönteni, hogy melyiküké legyen a férfi, akire mindketten vágytak.
A XIX. század végére a boksz küzdősport jellege kezdett megfakulni és egyre inkább kétes elemek zugharcává degradálódott, így többször is felmerült, hogy törlik a hivatalos sportok közül. Szerencsére ez nem történt meg, így a boksznak nem csupán múltja, de jövője is van még.

Miért jó bokszolni?

A boksz tehát nem esztelen verekedés, hanem komoly sport, amely számos pozitív hatással bír:
remek testedzés, amely az ember minden porcikáját megmozgatja

 • növeli az állóképességet
 • javítja a koncentrációt
 • segít izmosodni
 • gyorsítja a reakcióidőt
 • oldja a stresszt és az agressziót
 • fegyelemre tanít

Miért jó boxgépet bérelni?

A boksz (vagy ahogyan sokan keresik: box) tehát egy remek sport, amely javítja az erőnlétet, az állóképességet és még mentálisan is jó hatással lehet ránk. A "boksz gép" ugyan nem rendelkezik a boksz minden pozitív tulajdonságával, de azért elmondható, hogy a felsoroltak közül sok megvan benne is. Nem utolsósorban pedig egy modern box gép remek buli, amelynek köszönhetően megmérettethetjük magunkat anélkül, hogy megsérülnénk vagy másnak sérülést okoznánk.

Ha szeretnéd Te is kipróbálni, küldj egy üzenetet a boxgép bérlés kapcsán az online ajánlatkérés oldalon, vedd fel velünk a kapcsolatot!

.</