Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Box Gép Bérlés

Új Spider Box 2020! Nem csak játszani, versenyezni is jó! Igaz, hogy a box gépen egyszerre csak egy ember üthet, viszont a játék nagyon pörgős, hamar népes szurkolótábor veszi körül az automatát. A játék nem csak férfi vendégek számára érdekes, hölgyek számára is bátran ajánljuk. Béreljen Box gépet, akár kültéri rendezvényére is.
Online ajánlatkérés

Néha jó egy kicsit kiengedni a fáradt gőzt, igaz? Akár a buli hevében is. Na, erre (is) remekül alkalmas egy boxgép, amely állja a záporozó ütéseket. Nem kell persze semmi durvára gondolni, de egy kis erőpróba vagy némi versengés csak fokozza a hangulatot egy csapatépítőn vagy egy legénybúcsún. Nézzétek meg, ki üti a legnagyobbat, kinek a legjobbak a reflexei vagy ki a legfürgébb! A boksz az erő és a kitartás játéka – legyél a részese te is!

Boxgépünk fő paraméterei

 • Magasság: 230 cm
 • Szélesség: 70 cm
 • Mélység: 130 cm
 • Súly: 140 kg
 • Helyigénye: 100 cm x 300 cm
 • Áramigény: 350-400W

Figyelem! A box játékok kizárólag saját felelősségre használhatók!

Retró és klasszikus játékok, minden egy helyen! Csocsó, videójáték, dart vagy flipper kölcsönzés?

box gép bérlés 725
modern box gép köcsönzés 727


Miért jó boxgépet bérelni?

A boksz (vagy ahogyan sokan keresik: box) egy remek sport, amely javítja az erőnlétet, az állóképességet és még mentálisan is jó hatással lehet ránk. A boksz tehát nem esztelen verekedés, hanem egy komoly sporttevékenység, amely számos pozitív hatással bír:

 • kiváló testedzés, amely az ember minden porcikáját megmozgatja
 • növeli az állóképességet
 • javítja a koncentrációt
 • segít izmosodni
 • gyorsítja a reakcióidőt
 • oldja a stresszt és az agressziót
 • fegyelemre tanít

A boxgép ugyan nem rendelkezik a boksz minden pozitív tulajdonságával, de azért elmondható, hogy a felsoroltak közül sok megvan benne is. Nem utolsósorban pedig egy boxgép remek buli, amelynek köszönhetően megmérettethetjük magunkat anélkül, hogy megsérülnénk vagy másnak sérülést okoznánk - szóval ideális, ha egy szülinapon, céges rendezvényen, legénybúcsún kissé fel szeretnénk pörgetni az adrenalinszintet.

Amit bérelhető boxgépünkről tudni érdemes

Box automatáink helyigénye 100 cm x 300 cm, áramigényük pedig 350-400W, tehát olyan helyet érdemes keresni nekik, ahol kényelmesen elférnek, és ahol van áramellátás (érdemes falhoz állítani). Automatánk kezelése egyszerű, külön felügyeletet nem igényel.

A játékosok a boxzsák megütése után a boxgép kijelzőjén láthatják az elért eredményt, a Spider box gép pedig azt is lehetővé teszi, hogy a klasszikus erőmérés mellett, a játékosok a reflexeiket vagy a gyorsaságukat is teszteljék – ráadásul a gép minden kategóriában tárolja a legmagasabb pontszámokat.
A boxgépet egyszerre egy játékos használhatja , de "tournament" módban akár 6-an is megküzdhetnek egymással, így versenyt is rendezhetünk, ami még élvezetesebbé teheti a játékot.

Box automatáink angol nyelvű szoftverrel rendelkeznek, hangerejük állítható, esetlegesen teljesen kikapcsolható. Automatáink ingyenes játékra vannak beállítva (pénz bedobása nem szükséges!).

Figyelem! A box játékok kizárólag saját felelősségre használhatóak!

A boxgép bérlésének menete

Ha kedved támadt kibérelni box automatánkat, nem kell mást tenned, mint felvenni velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben (mi inkább utóbbit preferáljuk, jellemzően 24 órán belül válaszolunk). A kapcsolatfelvételt követően egyeztetjük, hogy pontosan mikor és mennyi időre szeretnéd kibérelni a boxgépet, hova kell szállítanunk, illetve esetlegesen mire kell készülnünk a helyszínen (emelet, lépcső stb.). Amennyiben minden fontos részletet megbeszéltünk, már küldjük is az árajánlatot, amely az összes költséget tartalmazza.

Még zökkenőmentesebbé teheted a bérlést és a kiszállítást, amennyiben a következő információkat is megadod nekünk a kapcsolatfelvétel után:

 • a bérlés dátuma
 • a telepítés pontos címe
 • a kapcsolattartó neve és telefonszáma, aki a helyszínen segíti szállításért felelős kollégáinkat
 • technikai készenlét, vagyis hogy mikorra kell használható állapotban lennie a gépnek, illetve mikor lehet majd elszállítani
 • számlázáshoz szükséges adatok

Hasznos információk a boxgép bérléséhez

 • a kiküldött árajánlat már minden felmerülő költséget tartalmaz, tehát a szállítást és a telepítést is
 • a boxgépet szakképzett munkatársaink szállítják a helyszínre, akik a gép működését is megmutatják, elmagyarázzák
 • Esetleges meghibásodás esetén hívd telefonon elérhető, szervizes kollegánkat 0-24
 • az automata kezelése egyszerű, külön felügyeletet nem igényel, csak egy konnektorra van szükség
 • boxgépünk szabad játékra van állítva, tehát nem pénzérmével működik
 • jó, ha a telepítés helyszínéhez közel biztosítani tudsz parkolóhelyet, megkönnyítve ezzel a szállítást
  speciális körülmények esetén (emelet, lépcső stb.) kérünk, jelezd ezeket nekünk a kapcsolatfelvételkor
 • ha van az épületben lift/ teherlift, kérünk, tájékoztass minket a méreteiről, mivel ez a szállítás szempontjából fontos lehet nekünk

Néhány tanács a boxgép használatához

A boxgép használata gyerekjáték, ám az ész nélküli püfölés helyett, jó ha megfogadunk néhány tanácsot, hogy az ütéseink valóban hatékonyak és kirobbanóak legyenek.

 • álljunk stabil terpeszbe, mert csak így tudunk kellő erőt biztosítani az ütéshez
 • üssünk pontosan, mert a pontatlanság csökkenti az ütés erejét
 • üssünk gyorsan, mivel az ütés ereje egyenesen arányos a gyorsaságával
 • tartsuk helyesen a kezünket, azaz szorítsuk ökölbe úgy, hogy a hüvelykujjunkat kívülről a középső ujj második ujjpercéhez préseljük
 • ne vállból üssünk, hanem forduljunk rá az ütésre és adjuk bele az egész testsúlyunkat

Most pedig már nincs más dolgunk, mit beleadni apait-anyait és megmutatni, milyen fából is faragtak minket! Üss, bokszolj, játssz boxgépeinkkel és dobd fel a buli hangulatát egy jó kis erőpróbával!

A boksz története

Szögezzük is le már az elején, hogy a boksz nem céltalan agresszió! A boksz küzdősport, amely szinte egyidős az emberiséggel. Na jó, lehet hogy az ősemberek nem bokszoltak, az ókorból azonban számos dombormű, festmény és írásos emlék maradt fenn, amely azt bizonyítja, hogy már az időszámításunk előtti évezredekben is ismerték például Egyiptomban, Indiában a boksz különféle változatait. Az ókori görögöknél pedig kifejezetten kedvelt és jól körülírt sportág volt, amely egy idő után az Olimpiákon is megjelent.

Ebben az időben persze még kicsit más szabályok mentén játszották, például nem léteztek súlykategóriák, ahogyan kesztyűt sem viseltek a bokszolók, a küzdelem pedig addig tartott, amíg az egyikük fel nem adta a harcot vagy teljesen harcképtelenné nem vált. Amiben viszont hasonlított a modern bokszhoz, hogy leginkább egymás fejét támadták az ellenfelek, a rúgások pedig valószínűleg tilosak voltak. A rómaiaknál hasonló szabályokat betartva zajlottak a mérkőzések, ők azonban már ringet is használtak, mi több, náluk a kéz védelmére szolgáló bőrcsíkokat sokszor szegecsekkel látták el és fegyverként használták – szóval nem finomkodtak.

Az ókori birodalmak hanyatlásával az ökölvívás is feledésbe merült néhány száz évig, míg a XVII. század végén újra fel nem bukkan Angliában, ahol az első hivatalos, feljegyzet bokszmeccs egy hentes és egy komornyik között zajlott le. Ebben az időben, akárcsak az ókorban a felek nem vettek részt mérlegelésen, hiszen nem volt súlycsoport és valójában merev szabályai sem voltak a küzdelemnek, az ütés mellett lehetett rúgni, fojtani, dobni, sőt szemre támadni is.

A boksz szabályait végül egy bajnok, Jack Broughton vezette be a XVIII. század vége felé. Itt már volt kötéllel körülvett ring, játékvezető, leütés és szünet is. A XIX. század közepén aztán tovább finomodtak a szabályok, például korlátozták a menetek számát, bevezeték a bokszkesztyűt és betiltották a más sportokból átvett technikákat, valamint megjelentek a súlycsoportok is.

Érdekes, hogy a bokszot a nők is alkalmazták, mint vitarendező módszer. A XVIII. század végén például két nő így próbálta eldönteni, hogy melyiküké legyen a férfi, akire mindketten vágytak… A XIX. század végére a boksz küzdősport jellege kezdett megfakulni és egyre inkább kétes elemek zugharcává degradálódott, így többször is felmerült, hogy törlik a hivatalos sportok közül.

Szerencsére ez nem történt meg, így a boksznak nem csupán múltja, de jövője is van!