Retró játékok

Igazi retro játékok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Játékok, amelyek gyerekkorunkat bearanyozták és még mindig képesek vidám perceket okozni. Új építésű retró videójátékok multipanellel ami képes a 90-es évek legnépszerűbb játékok futtatásásra.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legsikeresebb retro játékok, többek között olyanok mint a Rex asztal a félkarú Rabló vagy akár a Terminator 2 videójáték. Amennyiben szeretné rendezvényét retro játékokkal feldobni forduljon hozzánk bizalommal!

 

Retró multi videójáték

Retró multi videójáték
Új, egyedi grafikájú mégis nagyon retró videójáték. 2016-2017-ben megálmodott saját fejlesztésű automatánk mindent tud amit a "régiek". Mortal Kombat, Pac Man, Space Invaders, Street Fighter és még rengeteg válaszható játék, egyetlen új retró kaszniban!

Terminator 2 Arcade videójáték

Terminator 2 Arcade videójáték
A legnagyobb klasszikus a lövöldözős videójátékok közül. A gép grandiózus méretei, a filmbéli jelenetek, a 3D hatást elősegítő fektetett monitor 1993-ban megelőzte a korát. A T2 izgalmas játékmenete még 2018-ban is megállja a helyét.

Challenger retro-videojáték automata

Challenger retro-videojáték automata
90-es évek, elején fénykorát élő játék. Egyedi kasznival, 60 játékot tartalmazó "multi" panellel (Pac-Man, 1943, stb.) és még számos nagyszerű szórakoztató arcade játék.

REX asztal

REX asztal
Régebben nem volt olyan vendéglátó ipari egység, ahol ne lett volna legalább egy REX asztal. A játék a mai napig nagy sikernek örvend igaz, már a retro játékok között. Bérelhető REX asztalokért és a REX szabályokért kattintson a képre (görgessen lefelé).

Jackpot Jewels félkarú rabló

Jackpot Jewels félkarú rabló
Kizárólag dekorációs célokra. A játék pénzt nem fogad el, és nem fizet ki. Ingyenes üzemmódra van állítva!

Szkander gép bérlés

Szkander gép bérlés
Profi szkandergép bérlés. A szkander pad Kelemen László világbajnoki ezüstérmes szkanderozó tervei alapján készült, 12 állítható fokozattal. Jobb és bal kezesek egyaránt használhatják. A kéz a nagy csatát, Kelemen László és Hazafi Imre küzdelmét örökíti meg.