Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Retró Játékgép Bérlés

Igazi retró játékok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Játékok, amelyek gyerekkorunkat bearanyozták és még mindig képesek vidám perceket okozni. Új építésű videójátékok multipanellel, ami képes a 90-es évek legnépszerűbb játékok futtatásásra.
Online ajánlatkérés

Léteznek olyan játékok, amelyek felett sosem száll el az idő és éppen annyira népszerűek ma, mint amennyire népszerűek voltak mondjuk 30 évvel ezelőtt. Ilyenek például a videójátékok, a zenegépek, a REX, de a szkander gép is. Ki ne szeretné ezeket a múltat idéző, mégis modernizált játékokat? Ki ne próbálná ki szívesen valamelyiket egy legénybúcsún, szülinapon, céges bulin vagy csapatépítőn? Neked melyik tetszene a legjobban?

A klasszikus játékgépek bérlésének menete

 1. Hívj minket telefonon vagy küldj egy e-mailt (mi inkább ezt preferáljuk, jellemzően 24 órán belül válaszolunk is).
 2. Beszéljük le, hogy mikor és meddig szeretnéd a gépet/gépeket kibérelni.
 3. Add meg, hogy hova kell kiszállítanunk a kiválasztott játékot/játékokat.
 4. Ha van valamilyen nehezítő körülmény pl. emelet, lépcső stb., ezekről se feledkezz meg!
 5. Ha mindezt megbeszéltük nincs más dolgod, mint megvárni és elfogadni árajánlatunkat, amely az összes költséget tartalmazza már!

Retró multi videójáték

Új, egyedi grafikájú, mégis nagyon retró videójáték. 2016-2017-ben megálmodott saját fejlesztésű automatánk mindent tud amit a "régiek"....

Retró Zenegép bérlés

A hangulatfelelős! Igazi retró zenegép 1990-ből, a legfrissebb mai zenékkel (is). Nincs szükség DJ-re, akkor amikor a társaság minden tagja...

Jackpot Jewels félkarú rabló

Kizárólag dekorációs célokra. A játék pénzt nem fogad el, és nem fizet ki. Ingyenes üzemmódra van állítva! Csocsó, darts és flipper...

Terminator 2 Arcade videójáték

A legnagyobb klasszikus a lövöldözős videójátékok közül. A gép grandiózus méretei, a filmbéli jelenetek, a 3D hatást elősegítő fektetett...

REX asztal

Régebben nem volt olyan vendéglátó ipari egység, ahol ne lett volna legalább egy REX asztal. A játék a mai napig nagy sikernek örvend, igaz már a...

Szkander gép bérlés

Profi szkandergép bérlés. A szkander pad Kelemen László világbajnoki ezüstérmes szkanderozó tervei alapján készült, 12 állítható fokozattal....


Hasznos információk a retró játékgépek bérléséhez

 • Retró játékaink szállításáról és beüzemeléséről szakembereink gondoskodnak.
 • Kérjük, rendelés előtt mindig ellenőrizd a gépek méreteit!
 • Gépeink szabad játékra vannak állítva, tehát nem pénzzel vagy érmével működnek.
 • Több játék bérlése esetén kedvezményt biztosítunk!
 • Egyik gépünk sem igényel felügyeletet, ha bizonytalan vagy a működésükben, szakembereink a helyszínen megmutatnak mindent.
 • A gépeket igény szerint telepítjük, akár 24 órára is.

Nézd meg csomagajánlatainkat is!

Mi tartozik a retró játékok közé?

A retró játékokra egyöntetűen jellemző, hogy sosem mennek ki a divatból, népszerűségük pedig mit sem csökkent az elmúlt évtizedek alatt. Ugyanakkor követik a modernizációt, átalakulnak az új igényeknek megfelelően, tehát amikor ezekkel játszunk, akkor egyszerre lehetünk a múltban és a jelenben… sőt néha a jövőben is.

Bérehető retró játékaink repertoárjában a következőkkel találkozhatsz:

Retró multi videójátékunk

Csupán néhány éve építettük (egyedi fejlesztés,) mégis félelmetesen hasonlít az őseire  (rendes méretű, teljes értékű nem olcsó, kis méretű utánzat) . Persze ennek már szuper a grafikája, ketten is játszhattok rajta, ráadásul egy egész játéklistából (több mint 60 játék) válogathatsz, hogy megtaláld a kedvenceidet.

Terminátor 2 Arcade videójáték

Aki nem Mortal Kombat, Pac Man rajongó, Street Fighter vagy Mortal Kombat rajongó annak ajánlunk jobbat, méghozzá a lövöldözős videójátékok igazi klasszikusát, a Terminátor 2 bérlését. Izgalom, 3D hatás, időutazás – kell ennél több?

Retró zenegép

Persze a buli nem az igazi jó zene nélkül, ám nem kell feltétlenül DJ-t felfogadnod ahhoz, hogy fergeteges legyen a hangulat. Egy retró zenegép bérlése nagyon különleges élménnyel ajándékoz meg mindenkit, ugyanakkor praktikus is, főleg, ha a legfrissebb mai slágereket és a régi zenéket is ismeri.

Szkandergép

Ha igazán múltidéző módon szeretnéd megmérettetni magadat, na meg a karod erejét, akkor pedig a szkandergép bérlését nem hagyhatod ki! 6 fokozat, jobb és bal kéz… állítsd be, ahogyan szeretnéd.

REX asztal

Egy nyugisabb, lazulós estére a REX asztal bérlését ajánljuk, egyrészt mert ezt mindkét nem képviselői imádni szokták, másrészt pedig, mert retró jellege ellenére a mai napig nagyon népszerű.

Bérelj retró játékgépeink közül, és induljon a fergeteges parti!