Retró játékok

Igazi retro játékok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Játékok, amelyek gyerekkorunkat bearanyozták és még mindig képesek vidám perceket okozni. Új építésű retró videójátékok multipanellel ami képes a 90-es évek legnépszerűbb játékok futtatásásra.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legsikeresebb retro játékok, többek között olyanok mint a Rex asztal a félkarú Rabló vagy akár a Terminator 2 videójáték. Amennyiben szeretné rendezvényét retro játékokkal feldobni forduljon hozzánk bizalommal!

Flipper, csocsó, dart gép, minden egy helyen! Kölcsönzés akár egy napra is!

 

Retró multi videójáték

Retró multi videójáték
Új, egyedi grafikájú mégis nagyon retró videójáték. 2016-2017-ben megálmodott saját fejlesztésű automatánk mindent tud amit a "régiek". Mortal Kombat, Pac Man, Space Invaders, Street Fighter és még rengeteg válaszható játék, egyetlen új retró kaszniban!

Terminator 2 Arcade videójáték

Terminator 2 Arcade videójáték
A legnagyobb klasszikus a lövöldözős videójátékok közül. A gép grandiózus méretei, a filmbéli jelenetek, a 3D hatást elősegítő fektetett monitor 1993-ban megelőzte a korát. A T2 izgalmas játékmenete még 2018-ban is megállja a helyét.

Challenger retro-videojáték automata

Challenger retro-videojáték automata
90-es évek, elején fénykorát élő játék. Egyedi kasznival, 60 játékot tartalmazó "multi" panellel (Pac-Man, 1943, stb.) és még számos nagyszerű szórakoztató arcade játék.

REX asztal

REX asztal
Régebben nem volt olyan vendéglátó ipari egység, ahol ne lett volna legalább egy REX asztal. A játék a mai napig nagy sikernek örvend igaz, már a retro játékok között. Bérelhető REX asztalokért és a REX szabályokért kattintson a képre (görgessen lefelé).

Jackpot Jewels félkarú rabló

Jackpot Jewels félkarú rabló
Kizárólag dekorációs célokra. A játék pénzt nem fogad el, és nem fizet ki. Ingyenes üzemmódra van állítva! Csocsó, darts és flipper kedvezményes árakon, a fékkarú rabló mellé!

Szkander gép bérlés

Szkander gép bérlés
Profi szkandergép bérlés. A szkander pad Kelemen László világbajnoki ezüstérmes szkanderozó tervei alapján készült, 12 állítható fokozattal. Jobb és bal kezesek egyaránt használhatják. A kéz a nagy csatát, Kelemen László és Hazafi Imre küzdelmét örökíti meg.