Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Retró multi videójáték bérlés

Új, egyedi grafikájú, mégis nagyon retró videójáték. 2016-2017-ben megálmodott saját fejlesztésű automatánk mindent tud amit a "régiek". Mortal Kombat, Pac Man, Space Invaders, Street Fighter és még rengeteg válaszható játék, egyetlen új retró kaszniban!
Online ajánlatkérés

Az 1980-as években a videójátékok jelentették a technika és a lazulás netovábbját! Ezeket a gépeket mindenki imádta, természetesen nem véletlenül, hiszen amellett, hogy rendkívül szórakoztatóak voltak, a korabeli filmek is ráerősítettek a hírnevükre, hiszen úgy mutatták be a videójátékokat, mint a legmenőbb időtöltést. Azt hihetnénk, hogy a videójátékok kora mára már leáldozott, pedig higgyük el, hogy még ma is fel tudja pörgetni bennünk az adrenalint egy-egy retró (multi) videójáték avagy játéktermi arcade gép.

Retró videójáték gép méretei:

 • Mélység: 76cm
 • Magasság: 165cm
 • Szélesség: 62cm
 • A retró videójátékaink helyigény: 1 méter X 1 méter
 • Áramigény: 50-100W

Játéklista

1942, Aero Fighter 3, Airwolf, Aliens versus predator, Asterix, Bionic Commando, Asteroids, Bomber Man, Boulder Dash, Bubble Bobble, Burger Time, Cabal, Cadillacs and Dinosaurs, Captain America & The Avengers, Centipede, Choplifter, Columns, Donkey Kong, Double Dragon, Dungeon and Dragons - Shadow over Mystara, Dungeon and Dragons - Tower of doom, Dynablaster, Fatal Fury, Fatal Fury 2, Frogger, Ghost n Goblins, Golden Axe, Indiana Jones & the temple of doom, Kangaroo, King of Fighters 96, King of Fighters 97, Knights of the round, Metal Slug X, Moonwalker, Mortal Kombat 1, Mortal Kombat 2, Mortal Kombat 3, Ms Pac Man, NBA jam, Pac Man, Pang 3, Paperboy, Phoenix, Pitfall2, Pig Out, Prisoners of War, Rampage, Rampage World Tour, Robocop, Robocop 2, Samurai Shodown, Samurai Shodown 2, Secret Agent, Space Invaders, Street Fighter 2 Championship Strikers 1945, Super Mario Brothers, Trash RallyTeenage Mutant Ninja Turtles, The Punisher, The Simpsons, Tetris, Undercover Cops, Vanguard, Wizard of war, X-Men, Zaxxon

Az automata kezelése, nagyon egyszerű. Kollégáink minden esetben megmutatják, ez összesen 3 percet vesz igénybe

retró videójáték kezelése

A videójáték mellet minden céges rendezvényen nagy sikere van flippereinknek is nem beszélve a retró zenegépünkről!

 

videójáték bérlé 653
bérbe videó jtáék 654
videójáték kölcsönzés 655
régi videójáték bérlés 657
bérlés arcade gép 658
játéktermi videójáték bérlés 659


Miért jó retró videójáték gépet bérelni?

Egy retró multi-videójátékkal nem lehet melle lőni, ha különleges és mindenkinek tetsző szórakozást tervezel szülinapra, céges rendezvényre, csapatépítőre vagy akár legénybúcsúra. Miért? Mert egyetlen retró arcade kabinet több tucatnyi játékot rejt, így egy multi videójáték gép bérlésével sok-sok legyet üthetsz egy csapásra.

Ráadásul a különféle igények és ízlések is kielégíthetőek vele, hiszen lehet, hogy valaki a világot szeretné megmenteni a képernyő előtt állva, míg más inkább csak Pac-Man ezne egyet vagy újra kipróbálná a Tetrist. Egy multi-videójáték esetében azonban nem kell választani, kinek kedvezz, mert mindenki olyan játékot indít el a gépen, amilyenhez kedve szottyan.

A retró multi-videójáték bérlése akkor neked való, ha értékeled a játékgépek által nyújtott múltat, jelent, jövőt összekapcsoló életérzést és azt akarod, hogy magával ragadjon ez az egész. Meglátod, hogy amikor a gép elé állsz, olyan, mintha a visszarepülnél az időben – egy olyan felturbózott múltba, ami sokkal színesebb, izgalmasabb, mint ahogyan az emlékeidben él, vagy ahogyan a régi filmekben láttad.

Amit bérelhető, retró videójáték gépeinkről tudni érdemes

2016-2017-ben megálmodott, saját fejlesztésű, retró videójáték gépeink új, egyedi grafikával rendelkeznek, emellett azonban mindent tudnak, amit a régiek.

Egyetlen kaszniban rengeteg játék kap helyet – impozáns játéklistánkban olyan klasszikusokat találhatsz, mint a 1942, Aero Fighter 3, Airwolf, Aliens versus predator, Asterix, Bionic Commando, Asteroids, Bomber Man, Boulder Dash, Bubble Bobble, Burger Time, Cabal, Cadillacs and Dinosaurs, Captain America & The Avengers, Centipede, Choplifter, Columns, Donkey Kong, Double Dragon, Dungeon and Dragons - Shadow over Mystara, Dungeon and Dragons - Tower of doom, Dynablaster, Fatal Fury, Fatal Fury 2, Frogger, Ghost n Goblins, Golden Axe, Indiana Jones & the temple of doom, Kangaroo, King of Fighters 96, King of Fighters 97, Knights of the round, Metal Slug X, Moonwalker, Mortal Kombat 1, Mortal Kombat 2, Mortal Kombat 3, Ms Pac Man, NBA jam, Pac Man, Pang 3, Paperboy, Phoenix, Pitfall2, Pig Out, Prisoners of War, Rampage, Rampage World Tour, Robocop, Robocop 2, Samurai Shodown, Samurai Shodown 2, Secret Agent, Space Invaders, Street Fighter 2 Championship Strikers 1945, Super Mario Brothers, Trash RallyTeenage Mutant Ninja Turtles, The Punisher, The Simpsons, Tetris, Undercover Cops, Vanguard, Wizard of war, X-Men, Zaxxon.

Retró videójáték gépeinken akár ketten is játszhattok: versenyezhettek vagy meg is küzdhettek egymással.

A videójátékok szabad játékra vannak állítva, tehát pénz vagy zseton bedobása nélkül működnek. Arcade gépeink kezelése nagyon egyszerű, szükség esetén azonban kollégáink a helyszínen megmutatják, hogyan működnek - ez összesen 3 percet vesz igénybe. Videójáték gépeink felügyeltet nem igényelnek, csupán egy konnektorra van szükség a beüzemelésükhöz.

A retró videójáték gép bérlésének menete

Ha szeretnéd kibérelni multi videójáték gépünket, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot (telefonon vagy e-mailben - mi inkább utóbbit preferáljuk) és lebeszélni velünk, hogy mikor és mennyi időre bérelnéd ki az arcade gépet, hova szállítsuk, és hogy mire kell figyelnünk esetlegesen a helyszínen (emelet, lépcső stb.).

Miután ezeket átbeszéltük már küldjük is az összes költséget magában foglaló árajánlatot.

A folyamatot még egyszerűbbé teheted, ha a kapcsolatfelvételkor megadod a következő adatokat is:

 • a bérlés pontos dátuma (mettől meddig bérelnél)
 • hány órára kell működőképes állapotba kerülnie a videójátéknak
 • hova kell kiszállítani a gépet
 • ki lesz a kapcsolattartó, aki a helyszínen segíteni, navigálni tudja a szállításért felelős kollegáinkat (név, telefonszám)
 • számlázási adatok

Hasznos információk a videójáték gép bérléséhez

 • kiküldött árajánlatunk már az összes költséget tartalmazza – a szállítást és a telepítést is
 • a rertó videójáték gépet képzett munkatársaink szállítják a helyszínre
 • a videójátékokka egyszerre ketten (akár egymás ellen is játszhattok)
 • arcade gépeink nem igényelnek felügyeletet, egy konnektorra viszont szükség lesz a beüzemeléshez (áramigény: 50-100W)
 • a multi videójáték gépek kezelése nagyon egyszerű, 3 perc alatt elsajátítható – kollégáink a helyszínen megmutatják a működésüket
 • minden arcade gépünk helyigény: 1 méter x 1 méter
 • szervizes kollégánk telefonon rendelkezésedre áll bármilyen kérdés vagy meghibásodás esetén
 • retró videójáték gépeink szabad játékra vannak állítva, azaz a bérlés ideje alatt bármennyit játszhattok rajtuk
 • megköszönjük, ha a helyszínen biztosítasz egy parkolóhelyet
 • kérlek, jelezd felénk, ha bármilyen speciális körülménnyel számolnunk kell a szállítás vagy a telepítés során (emelet lépcső stb.)
 • ha emeletre kell szállítanunk a gépet lifttel vagy teherlifttel, lehetőség szerint, küldd meg a felvonó méreteit, megkönnyítve ezzel a logisztika tervezését

A vieójátékok rövid története

A videójátékok története akkor kezdődött, amikor nagyjából az 1940-es évek vége felé Amerikában szabadalmaztatták az úgynevezett „katódsugárcsöves szórakoztató eszközt”, amely a radartechnolódiára épült és a lényege az volt, hogy a képernyőre rajzolt célokba kellett irányítani egy rakétát. Meglehetősen egyszerű, igaz?

Persze ma már tudjuk, hogy ez csupán a kezdetet jelentette, hiszen manapság ennél már jóval többet tud egy videójáték! Ehhez természetesen számos fejlődési szakaszon keresztül kellett mennie ezeknek a játékoknak, mind technikailag, mind vizuálisan, ami jó néhány évbe beletelt.

Egy biztos, a ’70-es évekre teljes gőzerővel beindult az arcade (árkád) gépek gyártása és rövid idő leforgása alatt hatalmas iparággá nőtte ki magát. Eleinte egy gépen csak egyetlen játékot lehetett futtatni, majd lassan megjelentek a többjátékos készülékek is.

A videójátékok köré kész szubkultúra épült, ráadásul a filmipar és videójátékipar oda-vissza hatott egymásra, így nem csupán a játékgépek jelentek meg egy-egy filmben, de bizony a filmekből is készültek különféle videójátékok – mi több bizonyos játékokról is készültek filmek.

A videójátékok típusai

A videójátékok világa színesebb, akár egy szivárvány, így nem meglepő, hogy ha jól megnézzük, akkor többféle típust is felfedezhetünk köztük. Akadnak klasszikus logikai játékok (mint a sakk), de sokkal gyakoribbak az ügyességi játékok, a szerepjátékok és a különféle szimulátorok.

Léteznek olyanok, amelyek egy önálló történetet mesélnek el, míg a videójátékok egy másik csoportja népszerű filmeket dolgoz fel, ilyen például a Terminátor, de a multi-videójátékgépek a legjobbak, ezeken ugyanis nem csupán egy, hanem rengeteg játékot lehet játszani, így nem probléma, ha az egyik percben a Mortal Kombat-al a másikban meg Street Figther-el vagy a Donkey Kongal akarunk játszani.

Bérelj retró arcade gépet és válassz vendégeiddel együtt a rengeteg játék közül!