Flipper bérlés

Tekintse meg jelenleg bérelhető flipper automatáinkat! Bérelhető flippereink abból az időszakból származnak, amikor a játéktermek fénykorukat élték, a valaha gyártott legjobb flipperek készültek, mint a Terminator 2, az Indiana Jones: The Pinball Adventure, vagy akár az Addams Family. 2018-ban új nagy kijelzős modellek érkeznek mint a Star Wars (!) vagy az Aerosmith.

A legnagyobb flippergyártó 2000-ben befejezte működését, azonban a gépek a retro hullámnak is köszönhetően visszatértek a köztudatba. Mára ezek a gépek igen keresettek, azonban szerviz igényességük miatt kevesen foglalkoznak a bérbeadásukkal. Flippereink egytől-egyig tökéletes műszaki állapotban vannak (ez nem zárja ki a meghibásodást, de ennek esélyét töredékére csökkenti), esztétikailag is igényesen felújítva kerülnek kölcsönzésre. 2017-ben flipper választékunk az általunk legjobbnak vélt STERN automatákkal (Metallica, Lord of The Rings, stb) bővült, 2018-ban pedig már az új nagy, színes kijelzős flipperek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Retró videójáték, Csocsó, darts, box gép, minden egy helyen! Kérjen ajánlatot online!

 

Ghostbuster flipper

Ghostbuster flipper
Az általunk kínált Ghostbusters flipper 2017-ben, Amerikában gördült le a gyártósorról. A szellemirtó flipper, a régi 1984 filmekből merít ihletet, és még csak utalás sincs az új "filmre" (szerencsére). Modern külső, a kornak megfelelő ötletek, megoldások, "color changing" LED-es világítás.

Indiana Jones: The Pinball Adventure flipper

Indiana Jones: The Pinball Adventure flipper
Az Indiana Jones film alapján készült flipper, amely 1993-ban látta meg a napvilágot. Élje át újra Indiana Jones kalandjait ennek a remek flipper segítségével.

Star Wars 2018 flipper

Star Wars 2018 flipper
A flipperes közösségek legalább annyira várták, hogy 2000 után valaki újra piacra dobjon Star Wars flippert, mint a mozirajongók az új trilógia kezdetét. 2018-ban hozzánk is megérkezett, kicsomagoltunk és az új a réginél klasszisokkal nagyobb (és végre színes) kijelzőről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk.

The Addams Family flipper

The Addams Family flipper
A 90-es évek meghatározó filmje alapján készült Addams Family flipperen újra élheti a galád család vicces történeteit. Számos ismerős karakter Mamuska, Thing, Fester, Gomez teszi a játékélményt felejthetetlené.

Metallica flipper

Metallica flipper
Rock 'n' roll! 2013-ban debütált a Stern új flippere a Metallica. A sikere minden várakozást felülmúlt, talán ez a gép indította el a flipper játék új (már sokadik) aranykorát. Nekünk kötelező darab, a Gyűrűk Ura, és a Karib tenger kalózai flipper után az első ami nem hiányozhat kínálatunkból!

Creature From The Black Lagoon flipper

Creature From The Black Lagoon flipper
Ments meg a lányt a szörny karmai közül. Nagy kijelzős flipper 1993-ból, egy mozgó hologrammal és rengeteg extrával.

Pirates of the Caribbean flipper

Pirates of the Caribbean flipper
Mindig óvatosan rakunk be új flippert a portfóliónkba, főleg akkor, ha Stern gépről van szó. A Karib tenger kalózai flipper a méltán híres mozifilm (2006) után készült és szerintünk benne van az elmúlt 10 év top 5 új flipperében.

Attack from Mars flipper

Attack from Mars flipper
A Williams/Bally cég egyik utolsó flippere 1998-ban készült, az teszi különlegesség hogy mind a kezdő, mind a profi játékosok egyaránt rajonganak érte. Gyűjtök körében is igazi ritkaság!

Aerosmith Flipper 2019

Aerosmith Flipper 2019
Aerosmith? Flipper? Igen, 2018-ban a Stern megépítette immáron a harmadik óriás kijelzős flippergépét. Könnyen játszható, látványos megoldásokban bővelkedő játék, ami retró érzést ötvözi a 2019-ben elérhető modern technikai vívmányokkal.

Lord of the Rings flipper

Lord of the Rings flipper
A "legeket" hosszan lehetne sorolni. A valaha készült legjobb film adoptáció, és szerintünk a valaha készült egyik legjobb Stern flipper az új évezredből. Természetesen a végcél az "egy gyűrű" elpusztítása.

Terminator 2: Judgement Day flipper

Terminator 2: Judgement Day flipper
A Terminator 2 flipper témáját elég egyszerű kitalálni, a korát megelőző T2 film adaptációja ez a gép, ahol a a játék során ismét szemben állhatunk Schwarzenegger-el.

Scared Stiff flipper

Scared Stiff flipper
A Scared Stiff flipper 1996 ban került piacra, mindössze 4000-es példányszámban. A játék Elvira köré épül - aki egyébként a legszexisebb vámpír Transylvaniában - már ha hihetünk a 1996-as promóciós anyagoknak.

Fish Tales flipper

Fish Tales flipper
Sosem fogjuk megtudni miért,de a Fish Tales nevű horgászos flipperből rengeteg érkezett az országba a 90-es évek elején. Gyors, pörgős egyszerű, mégis remek játék menete miatt egyaránt ajánljuk kezdőknek, újrakezdőknek és profiknak is!