Flipper bérlés

Tekintse meg jelenleg bérelhető flipper automatáinkat! Bérelhető flippereink abból az időszakból származnak, amikor a játéktermek fénykorukat élték, a valaha gyártott legjobb flipperek készültek, mint a Terminator 2, az Indiana Jones, vagy akár az Addams Family. 2018-ban új nagy kijelzős modellek érkeznek mint a Star Wars (!) vagy az Aerosmith. 2019-ben is 2 vadonatúj flipperrel bővült kínálatunk (Galaxis Őrzői, Iron Maiden)!

A legnagyobb flippergyártó 2000-ben befejezte működését, azonban a gépek a retro hullámnak is köszönhetően visszatértek a köztudatba. Mára ezek a gépek igen keresettek, azonban szerviz igényességük miatt kevesen foglalkoznak a bérbeadásukkal. Flippereink egytől-egyig tökéletes műszaki állapotban vannak (ez nem zárja ki a meghibásodást, de ennek esélyét töredékére csökkenti), esztétikailag is igényesen felújítva kerülnek kölcsönzésre. 2017-ben flipper választékunk az általunk legjobbnak vélt STERN automatákkal (Metallica, Lord of The Rings, stb) bővült, 2018-tól pedig már az új nagy, színes kijelzős flipperek is megtalálhatóak kínálatunkban.

A fényképek saját automatáinkról készültek!

Retró videójáték, Csocsó, darts, box gép, minden egy helyen! Kérjen ajánlatot online!

 

Indiana Jones: The Pinball Adventure flipper

Indiana Jones: The Pinball Adventure flipper
Az örök klasszikus! Az Indiana Jones film alapján készült flipper, amely 1993-ban látta meg a napvilágot. Élje át újra Indiana Jones kalandjait a valaha volt legnépszerűbb flipper segítségével.

Galaxis Őrzői flipper 2019

Galaxis Őrzői flipper 2019
A méltán népszerű Galaxis Őrzői szuperhősfilm sikere szinte kötelezte a legnagyobb flipper gyártót arra, hogy az azonos nevű flipper megszülessen. Tipikus családi játék született, olyan flipper asztal amiben mindenki örömét leli.

Aerosmith Flipper 2018

Aerosmith Flipper 2018
Aerosmith? Flipper? Igen, 2018-ban a Stern megépítette immáron a harmadik óriás kijelzős flippergépét. Könnyen játszható, látványos megoldásokban bővelkedő játék, ami retró érzést ötvözi a 2019-ben elérhető modern technikai vívmányokkal.

The Addams Family flipper

The Addams Family flipper
A 90-es évek meghatározó filmje alapján készült Addams Family flipperen újra élheti a galád család vicces történeteit. Számos ismerős karakter Mamuska, Thing, Fester, Gomez teszi a játékélményt felejthetetlené.

Terminator 2: Judgement Day flipper

Terminator 2: Judgement Day flipper
A Terminator 2 flipper témáját elég egyszerű kitalálni, a korát megelőző T2 film adaptációja ez a gép, ahol a a játék során ismét szemben (vagy mellette?) állhatunk Schwarzenegger-el.

Iron Maiden flipper 2019

Iron Maiden flipper 2019
A Brit legendás heavy metal csapat munkássága előtt tiszteleg a Stern legújabb remek műve. Szuper hangzás, gyors pörgős játékmenet, és természetesen az Iron Maiden zenekar legnagyobb slágerei. Run to the hill!

Attack from Mars flipper

Attack from Mars flipper
A Williams/Bally cég egyik utolsó flippere 1998-ban készült, az teszi különlegesség hogy mind a kezdő, mind a profi játékosok egyaránt rajonganak érte. Gyűjtök körében is igazi ritkaságnak számít!

Star Wars 2018 flipper

Star Wars 2018 flipper
A flipperes közösségek legalább annyira várták, hogy 2000 után valaki újra piacra dobjon Star Wars flippert, mint a mozirajongók az új trilógia kezdetét. 2018-ban hozzánk is megérkezett, kicsomagoltunk és az új a réginél klasszisokkal nagyobb (és végre színes) kijelzőről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk.

Ghostbuster flipper

Ghostbuster flipper
Az általunk kínált Ghostbusters flipper 2017-ben, Amerikában gördült le a gyártósorról. A szellemirtó flipper, a régi 1984 filmekből merít ihletet, és még csak utalás sincs az új "filmre" (szerencsére). Modern külső, a kornak megfelelő ötletek, megoldások, "color changing" LED-es világítás.

Lord of the Rings flipper

Lord of the Rings flipper
A "legeket" hosszan lehetne sorolni. A valaha készült legjobb film adoptáció, és szerintünk a valaha készült egyik legjobb Stern flipper az új évezredből. Természetesen a végcél az "egy gyűrű" elpusztítása.

Creature From The Black Lagoon flipper

Creature From The Black Lagoon flipper
Ments meg a lányt a szörny karmai közül. Nagy kijelzős flipper 1993-ból, egy mozgó hologrammal és rengeteg extrával.

Metallica flipper

Metallica flipper
Rock 'n' roll! 2013-ban debütált a Stern új flippere a Metallica. A sikere minden várakozást felülmúlt, talán ez a gép indította el a flipper játék új (már sokadik) aranykorát. Nekünk kötelező darab, a Gyűrűk Ura, és a Karib tenger kalózai flipper után az első ami nem hiányozhat kínálatunkból!