Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Gyakori kérdések

Vannak olyan kérdések, amelyek már több ügyfelünk fejében is megfordultak. Ezeket válogattuk össze, hiszen ami egy embernek kérdés az másnak is az lehet.#sales#

Amennyiben kérdésére továbbra sem kapta meg a választ lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink valamelyikén. 24 órán belül válaszolunk!

Milyen fizetési feltételekkel dolgozunk?

Vállalkozásunkat, KATA szabályok szerint működtetjük, az összes törvényi előírást betartva. Szolgáltatásunkról készpénzfizetési  illetve utalási számlát  (50.000 forint felett) bocsátunk ki, amelynek teljesítési határideje a rendezvényt követő 8. munkanap. ÁFA körbe nem tartozunk így az áraink bruttó összegnek tekinthetőek.Kell-e a gépekbe pénzt dobni?

A játékok bérlésekor a gépek úgynevezett "free playre" üzemmódra vannak állítva, tehát a bérleti díjon felül a bérlőnek nincsenek további anyagi kötelezettségei.Milyen áram igényük van a gépeknek?

Az automaták nem fogyasztanak többet, mint egy személyi számítógép 220V/16A. Áramforrást 20 nm belül a rendezvényért felelős cégnek kell biztosítania.Igényelnek-e a gépek felügyeletet?

Az egyszerűbb automatáink nem. A flipperek bérlése esetén érdemes figyelembe venni, hogy a gépek 10-20 éves elektromechanikus szerkezetek, melyeken a lelkiismeretes felújítás ellenére, apróbb hibák (golyó elakadás, biztosíték probléma) előfordulhatnak. Nagyobb igénybevétel esetén (rendezvényeken) ajánlott a gépek felügyelete. Technikusaink ezeket a problémákat pár másodperc alatt orvosolni tudják. Nagyobb rendezvények (több automata) esetén feltétlenül javasoljuk a felügyeletet. Milyen költségei vannak a szállításnak?

A gépek  szállítását 180 Ft/km áron vállaljuk. A budapesti telepítést általában tartalmazza a kiajánlott ár.Mekkorák ezek az automaták?

A gépek méretei megtalálhatóak a "saját" menüpontjukban. Évek tapasztalatából kiindulva nagyon fontos hogy a bérlő alaposan megvizsgálja az esetleges szűk keresztmetszeteket (ajtó, lépcsőforduló, lift).  Az automaták nehezek, igyekszünk mindent megoldani, de a fizikát meghazudtolni mi sem tudjuk!