Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Gyakori kérdések

Vannak olyan kérdések, amelyek már több ügyfelünk fejében is megfordultak. Ezeket válogattuk össze, hiszen ami egy embernek kérdés az másnak is az lehet.#sales#

Amennyiben kérdésére továbbra sem kapta meg a választ lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink valamelyikén. 24 órán belül válaszolunk!

Milyen fizetési feltételekkel dolgozunk?

Vállalkozásunkat, Egyéni vállalkozóként működtetjük, az összes törvényi előírást betartva. Szolgáltatásunkról készpénzfizetési  illetve utalási számlát (100.000 forint felett) bocsátunk ki, amelynek teljesítési határideje a rendezvény napja. ÁFA körbe nem tartozunk így az áraink bruttó összegnek tekinthetőek.Kell-e a gépekbe pénzt dobni?

A játékok bérlésekor a gépek úgynevezett "free playre" üzemmódra vannak állítva, tehát a bérleti díjon felül a bérlőnek nincsenek további anyagi kötelezettségei. Nem kell pénzt bedobni az automatákba.Milyen áram igényük van a gépeknek?

Az automaták nem fogyasztanak többet, mint egy személyi számítógép 220V/16A. Áramforrást 20 nm belül a rendezvényért felelős cégnek kell biztosítania.Igényelnek-e a gépek felügyeletet?

Az egyszerűbb automatáink nem. A flipperek bérlése esetén érdemes figyelembe venni, hogy a gépek 10-20 éves elektromechanikus szerkezetek, melyeken a lelkiismeretes felújítás ellenére, apróbb hibák (golyó elakadás, biztosíték probléma) előfordulhatnak. Újabb gépeinkre ezek nem vonatkoznak.Nagyobb igénybevétel esetén (hosszabb rendezvényeken) ajánlott a gépek felügyelete. Technikusaink ezeket a problémákat pár másodperc alatt orvosolni tudják. Nagyobb rendezvények (több automata) esetén feltétlenül javasoljuk a felügyeletet. Milyen költségei vannak a szállításnak?

A gépek  szállítását 250 Ft/km áron vállaljuk. A budapesti telepítést általában tartalmazza a kiajánlott ár.Mekkorák ezek az automaták?

A gépek méretei megtalálhatóak a "saját" menüpontjukban. Évek tapasztalatából kiindulva nagyon fontos hogy a bérlő alaposan megvizsgálja az esetleges szűk keresztmetszeteket (ajtó, lépcsőforduló, lift).  Az automaták nehezek, igyekszünk mindent megoldani, de a fizikát meghazudtolni mi sem tudjuk!Szükség van-e fedett helyre a gépeknek?

Általában kevés kivételtől (csocsó, box gép)eltekintve legalább egy sátorra szükség van. Csapadék az automatákat nem érheti!