Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Retró Zenegép bérlés

A hangulatfelelős! Igazi retró zenegép 1990-ből, a legfrissebb mai zenékkel (is). Nincs szükség DJ-re, akkor amikor a társaság minden tagja kiválaszthatja milyen zene szóljon. Az automata ugyanúgy működik, ahogyan azt régen a Balaton parton megszokhattuk, csak itt még pénzt sem kell bedobni.

Neked mi jut eszedbe arról, ha azt mondom zenegép?

Valószínűleg letűnt idők elsöprő bulijai, ahol lakkcipős, lófarkas lányok táncolnak pöccre beállított sérójú srácokkal akrobatikus módon, míg hangosan üvöltött a jukeboxból a Rock ’n’ Roll. Ha a fentieket olvasva neked is mosolyra szalad a szád és szinte érzed a hajdani partik lüktetését, akkor van egy jó hírünk: nem kell, hogy a zenegépes bulik képe a múlt ködébe vesszen.

Bérelhető zenegépünk főbb paraméterei:

 • Hosszúság: 120 cm
 • Szélesség: 72 cm
 • Magasság: 160 cm
 • Súly: 160 kg (!)
 • A zenegép helyigénye: 100 cm x 200 cm
 • Áramigény 350-400W

Miért jó zenegépet bérelni?

Oké, a lakkcipő, a pörgős szoknya és a John Travolta frizura már valóban lejárt, ám a zenegép sosem megy ki a divatból. Miért? Mert bár a zenegép egy igazán retró masina, egy olyan szerkezet is, amely minden eseményt fergeteges hangulatúvá tud varázsolni. Nem kell DJ-t keresgélned, nem kell számokért könyörögnöd a szemeit forgató lemezlovasnál, csak odamenni a zenegéphez, kiválasztani azt a dalt, amire a legjobban tudsz bulizni, és már át is adhatod magad a kedvenc ütemeidnek.

Egy kedves ügyfelünk az alábbi visszajelzést küldte:

"Nemcsak jól szól, igazságos, hogy mindenki zenéje lejátszásra kerül, sőt remek számok kerülnek elő az elmúlt évtizedekből..."

Amit zenegépünkről tudni érdemes

Egy zenegép minden buli szíve és lelke, az igazi hangulatfelelős, a partipörgető! A tőlünk bérelhető jukebox több mint 1600 zeneszámot tartalmaz, amely teljeskörűen felöleli a 1990 és 2020 közötti időszakot (filmzenék, a kilencvenes, kétezres évek legnagyobb slágerei, Baby Sisters, Shygys, Queen, Michael Jackson, Beatles, Calvin Harris és persze Dance Monkey is).

A működése is pont olyan, mint ahogyan azt megszokhattuk, egyetlen eltéréssel: nem kell pénzt bedobni, hogy dalra fakadjon! Ráadásul, ha akarjuk, ipari teljesítményre is képes, tehát lehet "nagyon" hangos is.
Céges összejöveteleken a csapat a "DJ", és a számokat senki nem keveri le! 

Zenelistát természetesen előre tudunk küldeni, a zenegép bérlése pedig már akár egy estére is lehetséges.

Zenegép bérlés retró 949
znegép bérlés 950
zenegép kölcsönzés 951
rowe ami cd jukebox 952


A zenegép bérlésének menete

A zenegép bérlése olyan egyszerű, mint a használata! Keress meg minket telefonon vagy e-mailben (mi inkább utóbbit szeretjük, jellemzően 24 órán belül válaszolunk is), beszéljük át, hogy pontosan mikor, mennyi időre és hova szeretnéd a gépet, illetve hogy a helyszínen kell-e valamilyen nehezítő körülménnyel számolnunk? (emelet, lépcső stb.).

Ezek után, küldjük is az árajánlatunkat, amely minden költséget magában foglal már.

Még könnyedebbé teheted a bérlés és a szállítás folyamatát, ha megadod a következő adatokat:

 • bérlés dátuma
 • pontos cím (van e a közelben parkolási lehetőség)
 • hány órára kell készenlétbe állnia a zenegépnek
 • mikor szállíthatjuk el
 • ki a kapcsolattartó és mi a telefonszáma (aki a helyszínen segíti majd a kollegáinkat)
   számlázási adatokat

Hasznos információk a zenegép bérléséhez

 • árkalkulációnk az összes költséget tartalmazza már, tehát a szállítást és a telepítést is
 • a zenegépet szakembereink szállítják a megadott címre
 • a zenegép kezelése egyszerű, nem igényel különleges betanítást, gyakorlatot, de igény esetén a helyszínre érkező kollégák megmutatják a működését
 • szervizes munkatársunk telefonon bármikor elérhető kérdés vagy meghibásodás esetén
 • a zenegép nem pénzérmével működik, csak áramra van szüksége
 • kérünk, ha módodban áll, biztosíts parkolóhelyet a szállítás időpontjára
 • ha a szállítás során egyedi körülményeket is figyelembe kell vennünk (emelet lépcső stb.), ezeket jelezd nekünk
 • ha liftet/ teherliftet kell használnunk a telepítés során, kérjük add meg a pontos paramétereit

A zenegép története

Akár hiszed, akár nem már a XIX. században is akadtak olyan zongorák és zenedobozok, amelyek -pénzérme bedobása után - maguktól lejátszottak egy-egy dallamot. Voltaképpen ezeket nyugodtan nevezhetjük a modern zenegépek őseinek, hiszen automatizált módon játszottak, igaz az ilyen típusú gépezetek még a bennük található fémkorongoknak vagy hengereknek köszönhetően tudtak zenélni – tehát egészen más elv alapján működtek, mint a mai jukeboxok.

Már bőven benne jártunk a XX. században, amikor egy Justus P. Seeburg nevű zongoragyártó megalkotta az első, maihoz hasonló zenegépet, egy pénzérmével működő, nyolc lemezjátszót tartalmazó masinát, amely így nyolc különböző lemezt tudott lejátszani. Persze ez a konstrukció nagyon helyigényes volt, mégis azt mondhatjuk, hogy ekkor született meg az első igazi zenegép.

A zenegép ezt követően hatalmas átalakulásokon ment keresztül, míg végül az 1940-es évekre elérte azt a formáját, amit már mi is ismerünk, ezzel egyidőben pedig megkezdődött a diadalmenete. Amerikában például a ’40-es évek közepétől kezdve a legyártott hanglemezek háromnegyede zenegépekbe került, sőt a legtöbb új lemezt jukeboxokba tették azonnal. Bár a zenegépek az ’50-es években is töretlen népszerűségnek örvendtek, nem egészen tíz év múlva már hanyatlásnak indultak, mégsem tudtak kikopni teljesen a köztudatból. Ennek az az egyszerű oka, hogy bár manapság bármikor és bárhol meghallgathatunk bármilyen zenét – akár a telefonunkról -, egy jó zenegépnek mégis egészen más a hangulata, és egy olyan életérzést kínál, amely semmilyen más zenelejátszó eszközzel nem érhető el.

Ha tehát egy fergeteges hangulatú bulira készülsz, ahol központi szerepet játszanak a retró és a mai slágerek is, akkor ne habozz, bérelj zenegépet, amely biztos, hogy mosolyt csal az arcokra, na meg ellenállhatatlan „táncolhatnékot” a szívekbe és a lábakba.