Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Óriás XXL Csocsó Bérlés

A Garlando 8 személyes óriás csocsó XXL asztala kicsit több, kicsit más, de elsősorban sokkal nagyobb, mint a hagyományos 4 személyes asztalok. Kétszer négy fő küzdhet egymás ellen, akár két vagy több golyó is lehet egyszerre a pályán. Kérjük tekintse meg képeinket!
Online ajánlatkérés

Biztosak vagyunk benne, hogy a csocsót mindenki szereti. Azt is bátran állíthatjuk, hogy egy csocsó asztal bármilyen rendezvényt, eseményt képes feldobni, legyen az legénybúcsú, céges buli vagy születésnap. Egyetlen baj van csak a csocsóval, hogy egyszerre csupán 4 személy tudja játszani. Vagy mégsem?
Nem bizony! Létezik ugyanis olyan csocsó asztal, amely mondhatni a csocsók királya, az extrém, a grandiózus, ez pedig nem más, mint a 8 személyes, XXL csocsó asztal. Ugye jól hangzik?

Bérelhető XXL csocsó asztal méretei:

 • Hosszúság: 320 cm
 • Szélesség: 110cm
 • Magasság: 97 cm
 • Az óriás csocsó asztal helyigénye: 330 cm x 200 cm!

Miért jó óriás csocsó asztalt bérelni?

Nincs többé versengés, hogy a társaságban ki csocsózzon elsőként, nincs türelmetlenkedés, hiszen ezen az asztalon nyolcan is tudnak játszani, így akár egy közepes társaság minden tagja egyszerre vehet részt a mókában. Mi több, ha fokoznátok az izgalmakat, akkor a gigantikus asztalon akár két golyóval is folyhat a meccs!

bérelhető xxl nagy csocsó 469
kölcsönzés nagy méretű csocsó 471
bérlés csocsó asztal xxl 538
xxl nagy méretű csocsó asztal 539
óriás csocso asztal kölcsönzése 540


XXL csocsó asztal bérlése – remek választás, hogy akár nyolcan is játszhassatok

Az óriás csocsó asztal bérlését akkor ajánljuk neked, ha egyszerre több embert is szeretnél bevonni a játékba. Az XXL csocsó asztal kiváló lehetőség a csapatépítésre, hiszen a meccs közbeni stratégiázás, együttműködés szorosabbra tudja fűzni az akár lazább kapcsolatokat is, összeszokott társaságoknál pedig garantált az adrenalinfröccs és a jókedv.

Amire az XXL csocsóasztal bérlésénél érdemes figyelni

Az óriás csocsóasztal helyigénye: 330 x 200 cm, azaz fontos, hogy amellett, hogy az asztalnak be kell férnie a helyiségbe, még bőven maradnia kell helynek a játékosok részére is – nagyjából 45-45 cm a fogantyúk mögött! Az XXL csocsó asztal világítással és üveglappal nem rendelkezik, ezért elsősorban beltéri, illetve világítással rendelkező rendezvény-sátorba ajánljuk.

A XXL csocsóasztal bérlésének menete

Bérelnél egy XXL csocsó asztalt, de nem tudod, hogyan is kezd jenki? Nincs is egyszerűbb ennél: hívj fel minket telefonon vagy küldj egy e-mailt (mi inkább ez utóbbit javasoljuk, jellemzően 24 órán belül válaszolunk is). A kapcsolatfelvételt követően pedig már nincs is más dolgunk, mint egyeztetni, hogy mikor, hova és mennyi időre szeretnéd az asztalunkat. Fontos, hogy azt se felejtsd el megosztani velünk, ha valamire kifejezetten készülnünk, figyelnünk kell a helyszínen pl. emeletre kell felvinni az asztalt vagy sok a lépcső. Miután minden megbeszéltünk, adunk egy korrekt árajánlatot, amely már az összes költséget tartalmazza. Ennyi az egész!

A bérlés menetét, az árkalkulációt és a kiszállítást még könnyebbé teheted, ha megadod már a kapcsolatfelvételt követően:

 • a rendezvény
 • a dátumát
 • a helyszín pontos címét
 • a helyszíni kapcsolattartó nevét és telefonszámát (az a személy, aki el tudja igazítani a szállításért felelős kollegáinkat)
 • a kért technikai készenlét pontos paramétereit (azaz, hogy hány órára kell készenlétbe állniuk a gépeknek és mikor lehet őket elszállítani)
 • a számlázási adatokat

Hasznos információk az óriás csocsóasztal bérléséhez

 • a bérlési költség már tartalmazza a szállítás díját is, így neked nem kell külön fuvarról gondoskodnod
 • az XXL csocsó asztalt szakképzett kollégák szállítják a helyszínre ha lehetséges, biztosíts a munkatársaink számára egy – a telepítés helyszínéhez közeli - parkolóhelyet a megbeszélt időpontra
 • az XXL csocsó asztal használata gyerekjáték, de ha szükséges, akkor a szállításért felelős kollegák a gép működését is megmutatják a helyszínen
 • ha bármilyen kérdés felmerülne benned, miután a munkatársaink távoztak – vagy meghibásodást észlelnél  szervízes kollegánk telefonon rendelkezésedre áll
 • óriás csocsó asztalunk szabad játékra van állítva, tehát nem pénzérmével működik
 • a szállítást nagyban megkönnyíti, ha ismerjük az épület paramétereit, például, hogy van-e lift, teherlift, sőt ezek méretei is fontosak nekünk.

Keress minket bátran, és bérelj XXL méretű, óriás csocsó asztalt legénybúcsúra, csapatépítőre, céges bulira, születésnapra (kiskamasz, kamasz gyerekeknek is) vagy bármilyen rendezvényre!