Ide lehet bármilyen NAAAGYON fontos dolgot kiiratni! 

Gyakori kérdések

·

Léghoki asztal bérlés (Taifun)

Az általunk kölcsönzésre kínált taifun léghoki asztal a legmodernebb gyártású (2020-as), ami jelenleg a piacon elérhető. Cél ugyanaz, mint régen, a korong eljuttatása az ellenfél kapujába, a játék élmény a LED-es technikának és a remek zenéknek köszönhetően egy más szintre emeli az élmény faktort.
Online ajánlatkérés

A léghoki vagy más néven taifun egy olyan (társas) játék, amelyet nem véletlenül imádnak a kicsik és a nagyok egyaránt. Titka valószínűig abban rejlik, hogy legalább annyira egyszerű, mint amennyire szórakoztató! A léghoki remekül fel tudja dobja a hangulatot egy uncsi estén, de egy kissé leülőfélben lévő partin is. Béreld ki taifun asztalunkat és tedd próbára a következő bulin!

De mi is az a léghoki avagy taifun?

A léghoki vagy előkelőbb nevén taifun egy nagyon egyszerű játék, amelynek során a speciális, köralakú ütő segítségével az ellenfél kapujába kell lökni a korongot, s így gólt szerezni. S hogy mi köze mindennek a hokihoz, na meg a levegőhöz? A hokihoz annyi, hogy egy nagyon csúszós, már-már jégszerű felületen próbálják az ellenfelek legyőzni egymást, ráadásul a „labda” hasonlóan fest, mint a jéghokisok korongja. A levegőhöz pedig annyi, hogy a léghokiasztalok speciális kialakításának köszönhetően (oldalt, apró légrések találhatóak rajta), a korong szinte siklik a levegőben, majdnem lebeg.

Ugye, hogy jól hangzik? Már a leírása is izgalmas, hát még maga a játék milyen pörgős!

Bérelhető taifun léghoki asztalunk paraméterei

 • Magasság: 86 cm
 • Szélesség: 110 cm
 • Hosszúság: 210 cm
 • Súly: 160 kg (!)
 • Áramigény: 350-400 W

Miért jó taifun léghoki asztalt bérelni?

Tudtad, hogy a léghoki nemcsak egy remek játék, hanem egy komoly sport is? Persze, aki taifun léghoki asztal bérlésén gondolkodik, az valószínűleg inkább szórakoztató játékként tekint rá – nem véletlenül! A taifun lehet simán egy olyan időtöltés, amikor csak egyszerűen lökdössük a korongot és megpróbálunk gólt szerezni, ám ha jobban belemelegszük, akkor máris egy gyorsasági, ügyességi, reflexiós versennyé változik, ahol bizony egyszerre kell fürgének, összeszedettnek és taktikusnak lenni. Léghoki asztalt bérelni egy eseményre tehát nagyon jó döntés, hiszen a taifun:

 • rendkívül szórakoztató és a játék közben egy percig sem lankadhat a figyelem
 • a gyerekek is imádják
 • egy összejövetelen - új társaságban - segít feloldódni és kapcsolatokat teremteni, mivel a taifun egy társasjáték, amit nem lehet egyedül játszani
 • felér egy könnyed edzéssel, mert bár nem kell futni vagy nagyobb erőt kifejteni, azért megmozgatja a játékosokat
 • javítja a reflexeket
 • segíti a koncentrációt
 • játékos versenyhelyzetet teremt
léghoki bérlés 730
új léghoki kölcsönzés 732
taifun asztal bérlés 733
léghoki bérlés 734
tornado air hockey taifun bérlés 735
automata léghoki bérlés 736


Ha egy társaságot akarsz kicsit jobban összekovácsolni vagy egy olyan játékot keresel, amelyet biztosan mindenki szeretni fog, akkor a léghokit neked találták ki! Csapatépítőkre, legénybúcsúkra, céges partikra, de még gyerekzsúrokra is remek választás.

Amit taifun léghoki asztalunkról tudni érdemes

Taifun léghoki asztalunk a piacon jelenleg elérhető legmodernebb (2020-as) típus, amely a játékélményt a LED-es technikának és a remek zenéknek köszönhetően egy új szintre emeli! A játék megkezdése előtt meghatározható a játékmenet hossza, vagy akár az, hogy hány nyertes korongot kell a győztesének a kapuba juttatnia, így akár léghoki bajnokságot is rendezhetünk vele.

Léghoki asztalunk kezelő személyzetet nem igényel, az automatát léghoki ütővel és koronggal szállítjuk!
FONTOS, hogy a léghoki asztal mérete és súlya korlátozza, hogy hova tudjuk telepíteni! Emeletre csak abban az esetben vállaljuk a szállítását, ha az épület rendelkezik teherlifttel.

A taifun léghoki asztal bérlésének menete

Taifun léghoki asztalunk kibérlése legalább olyan gyors és egyszerű, mint maga a játék! Keress meg minket telefonon vagy e-mailben (mi inkább utóbbit szeretjük, jellemzően 24 órán belül válaszolunk is), egyeztessük, hogy pontosan mikor, mennyi időre és hova szeretnéd az asztalunkat, illetve hogy esetlegesen mire számítsunk a helyszínen (emelet, lépcső stb.).

Ha mindezeket átbeszéltük, már küldjük is az árajánlatunkat, amely minden költséget tartalmaz.

Amennyiben szeretnéd, még könnyedebbé teheted a bérlés és a szállítás folyamatát, ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a kapcsolatfelvételkor:

 • a bérlés dátumát
 • a telepítés pontos címét
 • azt, hogy hány órára kell készenlétbe állnia a taifun léghoki asztalt
 • hogy mikor szállíthatjuk el az asztalt
 • a kapcsolattartó nevét és telefonszámát (aki a helyszínen segíti majd a szállításért felelős kollegáinkat)
 • a számlázási adatokat

Hasznos információk a taifun léghoki asztal bérléséhez

 • ajánlatunk az összes költséget tartalmazza már (szállítás, telepítés stb.)
 • az asztalt szakembereink szállítják a megadott címre
 • a léghoki asztal kezelése nem igényel semmilyen különleges tudást vagy gyakorlatot, de igény esetén a szállításért felelős kollégák szívesen megmutatják a működését
 • szervizes munkatársunk telefonon bármikor elérhető kérdés vagy meghibásodás esetén
 • asztalaink szabad játékra vannak állítva (nem pénzérmével működnek)
 • kérünk, ha módodban áll, a telepítés helyszínén biztosíts parkolóhelyet a szállítás időpontjára
  ha a szállítás során speciális körülményeket is figyelembe kell vennünk (emelet lépcső stb.), ezeket jelezd nekünk a kapcsolatfelvételkor
 • emeletre csak akkor tudjuk telepíteni a léghoki asztalt, ha az épület rendelkezik megfelelő méretű teherlifttel

A léghoki története

A léghoki egy meglehetősen modern játéknak tűnik, pedig a taifun asztalok technológiáját már az 1940-es években is alkalmazták, méghozzá nehéz tárgyak továbbítására. Ez voltaképpen egyfajta szállítószalag típusnak indult és a cél az volt, hogy például a súlyosabb kartondobozokat minél könnyebben tovább tudják csúsztatni a felületen – mondjuk egy munkaasztalon. A levegős asztal technológia az első alkalmazások után sokat finomodott, mígnem a ’60-as évek vége felé meg nem jelent az első ilyen játék is, amelyet a Brunswick Billiards mérnökei - Phil Crossman, Bob Kenrick és Brad Baldwin – alkottak meg. A léghoki a ’70-es években olyan népszerűségre tett szert, amelyről valószínűleg nem is álmodtak a megalkotói, sőt nagyon gyorsan komoly sporttá nőtte ki magát és megalakult az Amerikai Légi Jégkorong Szövetség is.

Ezzel párhuzamosan pedig kialakultak a szabályok, az iskolák, na meg persze beindultak a különféle légi jégkorong versenyek és bajnokságok is.

Bérelj te is taifun léghoki asztalt, hidd el, a léghokiba nem nehéz beleszeretni, aki pedig egyszer kipróbálta, azt biztosan magával ragadja a játék izgalma és sodrása – unatkozni senki nem fog mellette.