Kedvezmény Március 31-ig!Akciók · 2016. február 12.

Kedvezmény Március 31-ig!
Amennyiben 2016 február - március hónapban szkander gépet bérel tőlünk, egy négyszemélyes csocsó asztalt ajándékba adunk a szkanderpad mellé. Érvényes március 31.-ig.

Az elektrosokk szimulátorok története 1. részCikkek · 2016. január 20.

Az elektrosokk szimulátorok története 1. rész
Mi is az az Elektrosokk szimulátor? Elektrosokk szimulátornak nevezhető minden olyan automata, ami valós vagy szimulált áramütést mér a felhasználójára terápiás vagy szórakoztató célból. Általában kijelenthető, hogy a legelterjedtebb módja az áramütésnek, amikor a felhasználó a gépből kiálló két kart ragadja meg. Valószínűleg Magyarországon nem sokan hallottak az Elektrosokk szimulátorokról, nem találtunk dokumentációt arra vonatkozóan, hogy használták-e itthon ezeket az automatákat. Az kijelenthető, hogy a Nova Production cég által gyártott siker gépek pár nagyobb játékteremben és a Balaton parton is megtalálhatóak voltak a ’90-es évek végén. A Tower of Terror, az Addams Family Generator, és a Star Trek Borg Contact pár példányban eljutott az országba, sikeresek is voltak, de a magas bekerülési ár, és karbantartás hiánya hamar kiirtotta ezeket a játékokat a termekből. Az alábbi fordítás a Shocker játékok történetét hivatott feltárni, a kezdetektől, kiemelten foglalkozva a szórakoztató célú Elektrosokk szimulátor gépeken át, egészen a napjainkban használt „rázó gépekig” . Az eredeti cikk a http://gamestudies.org/1302/articles/parisi weboldalán található, az alábbiakban David Parisi által közölt tanulmány fordítása olvasható.

BUÉK!Általános hírek · 2016. január 01.

BUÉK!
Sikeres, flipperekben, rendezvényekben gazdag új évet kívánunk Mindenkinek! Hamarosan új akciókkal, új bérelhető eszközökkel jelentkezünk!

Karácsonyi rendezvény akció 2015!Akciók · 2015. november 18.

Karácsonyi rendezvény akció 2015!
A 2015-ös év végére, a karácsonyi rendezvényekre egy egyedülálló akcióval készülünk. Amennyiben november 18.-a és december 31. között bérel játék automatát, legyen ez flipper, csocsó, darts, illetve minden egyes eszközünk ami megtalálható a weboldalunkon a rendelés összegétől függően annak egy részét voucher formájában automatikusan jóvá írjuk cége számára.

Októberi akció!Akciók · 2015. október 01.

Októberi akció!
Október hónapban minden flipper automata mellé egy csocsó asztalt díjmentesen bocsájtunk rendelkezésre céges rendezvény esetén. Az akció mind budapesti, mind a vidéki rendezvényekre is érvényes!

Szeptemberi rendezvény akció!Akciók · 2015. szeptember 10.

Szeptemberi rendezvény akció!
2015 szeptember 11.-től szeptember 31.-ig! Amennyiben szeptember hónapban bármilyen automatánkat megrendeli, következő rendezvényén két automata bérlése esetén az egyiket díjmentesen bocsátjuk rendelkezésére. A kedvezmény 2015 december 31-ig felhasználható!

Akció! Augusztus 31.-ig!Akciók · 2015. július 22.

Akció! Augusztus 31.-ig!
Nyári csomag! 1 csocsó asztal, 1 szkander gép, 1 pinpong asztal együttes bérlése most csak 65.000 forint budapesti kiszállítással! Az ár tartalmazza a szállítási és beüzemelési költséget is!

Akció! JúniusAkciók · 2015. június 03.

Akció! Június
2015 június 31.-ig! Két pingpong asztal kölcsönzése esetén a második asztalt fél áron bocsátjuk rendelkezésre.