XXL akció!Akciók · 2016. augusztus 22.

XXL akció!
Szeptember hónapban XXL (8 személyes) óriás csocsó mellé, a négy személyes asztalunkat fél áron bocsátjuk rendelkezésre. Érvényes 2016 szeptember 30.-ig

Szkandergép kedvezményesen!Akciók · 2016. július 17.

Szkandergép kedvezményesen!
Béreljen július 31-ig szkandergépet, amit budapesti szállítással most 30.000 forint helyett 25.000 forintért kínálunk kedvezményesen! Az akciós ár más kedvezménnyel összevonva is érvényes!

Pingpong bérlés akció!Akciók · 2016. április 17.

Pingpong bérlés akció!
2016 június 30.-ig! Két pingpong asztal kölcsönzése esetén a második asztalt fél áron bocsátjuk rendelkezésre.

Az elektrosokk szimulátorok története 2. részCikkek · 2016. március 30.

Az elektrosokk szimulátorok története 2. rész
Az elektrosokk szimulátorok történetének második része bemutatja, hogyan váltak teljesen veszélytelen szórakoztatási eszközzé, valódi játékká ezek az automaták. A 90-es évek végén még a játéktermek, egyik nagy attrakciója, a 2000-es évek közepére pedig teljesen átalakulva, - eredeti funkcióját elveszítve - konzol vezérlővé szelídült. Az alábbi fordítás a Shocker játékok történetét hivatott feltárni, a kezdetektől, kiemelten foglalkozva a szórakoztató célú Elektrosokk szimulátor gépeken át, egészen a napjainkban használt „rázó gépekig” . Az eredeti cikk a http://gamestudies.org/1302/articles/parisi weboldalán található, az alábbiakban David Parisi által közölt tanulmány fordítása olvasható.

Kedvezmény Március 31-ig!Akciók · 2016. február 12.

Kedvezmény Március 31-ig!
Amennyiben 2016 február - március hónapban szkander gépet bérel tőlünk, egy négyszemélyes csocsó asztalt ajándékba adunk a szkanderpad mellé. Érvényes március 31.-ig.

Az elektrosokk szimulátorok története 1. részCikkek · 2016. január 20.

Az elektrosokk szimulátorok története 1. rész
Mi is az az Elektrosokk szimulátor? Elektrosokk szimulátornak nevezhető minden olyan automata, ami valós vagy szimulált áramütést mér a felhasználójára terápiás vagy szórakoztató célból. Általában kijelenthető, hogy a legelterjedtebb módja az áramütésnek, amikor a felhasználó a gépből kiálló két kart ragadja meg. Valószínűleg Magyarországon nem sokan hallottak az Elektrosokk szimulátorokról, nem találtunk dokumentációt arra vonatkozóan, hogy használták-e itthon ezeket az automatákat. Az kijelenthető, hogy a Nova Production cég által gyártott siker gépek pár nagyobb játékteremben és a Balaton parton is megtalálhatóak voltak a ’90-es évek végén. A Tower of Terror, az Addams Family Generator, és a Star Trek Borg Contact pár példányban eljutott az országba, sikeresek is voltak, de a magas bekerülési ár, és karbantartás hiánya hamar kiirtotta ezeket a játékokat a termekből. Az alábbi fordítás a Shocker játékok történetét hivatott feltárni, a kezdetektől, kiemelten foglalkozva a szórakoztató célú Elektrosokk szimulátor gépeken át, egészen a napjainkban használt „rázó gépekig” . Az eredeti cikk a http://gamestudies.org/1302/articles/parisi weboldalán található, az alábbiakban David Parisi által közölt tanulmány fordítása olvasható.

BUÉK!Általános hírek · 2016. január 01.

BUÉK!
Sikeres, flipperekben, rendezvényekben gazdag új évet kívánunk Mindenkinek! Hamarosan új akciókkal, új bérelhető eszközökkel jelentkezünk!

Karácsonyi rendezvény akció 2015!Akciók · 2015. november 18.

Karácsonyi rendezvény akció 2015!
A 2015-ös év végére, a karácsonyi rendezvényekre egy egyedülálló akcióval készülünk. Amennyiben november 18.-a és december 31. között bérel játék automatát, legyen ez flipper, csocsó, darts, illetve minden egyes eszközünk ami megtalálható a weboldalunkon a rendelés összegétől függően annak egy részét voucher formájában automatikusan jóvá írjuk cége számára.