Főoldal

Főoldal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lectus nibh, lobortis non pellentesque id, hendrerit sed sapien. Sed tristique mauris lectus, id faucibus elit dictum id. Donec adipiscing non quam nec ornare. Ut sollicitudin mollis purus, et ultricies arcu volutpat a.

Flipper bérlés

Flipper bérlés
Tekintse meg jelenleg bérelhető flipper automatáinkat! Bérelhető flippereink abból az időszakból származnak, amikor a játéktermek fénykorukat élték, a valaha gyártott legjobb flipperek készültek, mint a Terminator 2, az Indiana Jones, vagy akár az Addams Family. 2018-ban új nagy kijelzős modellek érkeznek mint a Star Wars (!) vagy az Aerosmith. 2019-ben is 2 vadonatúj flipperrel bővült kínálatunk (Galaxis Őrzői, Iron Maiden)!

Csocsó bérlés

Csocsó bérlés
Csocsózni mindenki szeret! Az egyik legnépszerűbb játék, ami akár önmagában, nagyobb rendezvény esetén kiegészítőként is megállja a helyét. A hagyományos csocsó mellett a 8 személyes XXL változat is bérelhető! 2018 februárjában vadonatúj LED-es világítással rendelkező Garlando Olympic SILVER asztalokkal bővítettük kínálatunkat!

Darts bérlés

Darts bérlés
A Dart’s még mindig nem ment ki a divatból! Változatos játék lehetőségeknek köszönhetően akár 8 személy is játszhat egyszerre. Akár csapatversenyre is kiváló! A legnépszerűbb játékok leírását a kép után megtalálhatja.Flipper, csocsó, videójáték is a kínálatunkban!

Boxgép bérlés

Boxgép bérlés
Új Spider Box 2018! Nem csak játszani, versenyezni is jó! Igaz hogy a box gépen egyszerre csak egy ember üthet, viszont a játék nagyon pörgős, hamar népes szurkolótábor veszi körül az automatát. A játék nem csak férfi vendégek számára érdekes, hölgyek számára is bátran ajánljuk. Béreljen Box gépet, akár kültéri rendezvényére is.

Klasszikus játékok

Klasszikus játékok
Klasszikus játékok alatt értjük azokat a gépeinket amelyek töretlenül népszerűek és keresettek a rendezvényeken, és különösebb technikai felügyeletet nem igényelnek. Csocsó, extra nagy csocsó, pinpong asztal, biliárd asztal, darts, léghoki (taifun) kínálatunkban mindent megtalál!

Retró játékok

Retró játékok
Igazi retro játékok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Játékok, amelyek gyerekkorunkat bearanyozták és még mindig képesek vidám perceket okozni. Új építésű retró videójátékok multipanellel ami képes a 90-es évek legnépszerűbb játékok futtatásásra.

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések
Vannak olyan kérdések, amelyek már több ügyfelünk fejében is megfordultak. Ezeket válogattuk össze, hiszen ami egy embernek kérdés az másnak is az lehet.

Küldetésünk

Küldetésünk
Az automataberles.hu célja: prémium kategóriás, klasszikus és retró játékokkal színesíteni a programot, legyen szó a kisebb családi összejövetelről, vagy akár egy nagyszabású exclusive céges karácsonyi partiról. Alapelvünk az igényesség, legyen szó 1-2 játék vagy akár egy egész játékterem telepítéséről.

Amire büszkék vagyunk

Amire büszkék vagyunk
Egyedülálló választékkal rendelkezünk retro-játékok tekintetében. Flippereink (a legnagyobb nevek: Creature, Terminator II, Indiana Jones, Addams Family, Dracula) több hónapos restauráción után kerülnek kiajánlásra. Retró videójátékaink listája felöleli a 80-as és 90-es évek közötti időszakot (Pac-Man, Space Invaders, Donkey Kong, stb)

Rólunk

Rólunk
Kicsit többet, kicsit mást, kicsit ötletesebbet! Az automataberles.hu szeretne a klasszikus játékok mellett olyan kiegészítő retró játékokat a cégek figyelmébe ajánlani, amivel valóban színesíthetik a karácsonyi bulikat, céges összejövetelüket. A legkülönbözőbb játékgépek, rendezvényekre, filmforgatásra, céges eseményekre

Hírek

Hírek
Hírek újdonságainkról, eladó flippereinkről és egyéb játékainkról. Értesüljön a legújabb rendezvény ötleteinkről!

Akciók

Akciók
Aktuális csomag ajánlataink. Minden hónapban igyekszünk más-más akcióval előrukkolni. Érdemes az eseményeket nyomon követni mert akár 20-30 százalék megtakarítást is eredményezhet!

Eladó!

Eladó!
Összegyűjtöttük azokat a gépeket, amiket eladásra kínálunk. Legyen szó flipperről, retro játékgépről, videojátékról vagy egy zenegépről itt megtalálja állapot leírással és képekkel együtt.

Nyerőgépet veszünk!

Nyerőgépet veszünk!
Nyerőgépet, keresünk megvételre. Elsősorban Pajasso (többféle képen is írják payasso, jayso, jasso) gépeket keresünk megvételre kortól, állapottól függetlenül (régebben pöckölős 20-as gépeknek hívták őket).

Flippert veszünk!

Flippert veszünk!
Flipper gépeket vásárolunk, kortól és állapottól függetlenül. Williams, Bally,Sega, Stern, Data East, márkákat keresünk, legyen az egy 30 éves vagy egy viszonylag új gép.

Kapcsolat

Kapcsolat
Érdeklődés esetén árajánlatot 24 órán belül küldünk. Kérjük, amennyiben e-mailben keres meg minket, írja meg a rendezvény főbb paraméterei-t (helyszín, időpont, gépigény, a rendezvény jellege, résztvevők száma, időtartama), hogy cége számára a legoptimálisabb ajánlatot tudjuk kidolgozni!