Addams Family: The Generator - Elektrosokk szimulátor

Az első és legfontosabb kérdés veszélyes-e a játék, valóban ráz-e az automata? Mindkét kérdésre határozott NEM a válasz (persze mint a legtöbb játéktermi klasszikust, ezt a gépet sem ajánljuk várandós nőknek illetve epilepsziásoknak). Az Addams Family Generator egy valódi kuriózum 1999-ből, amelyen a játékosok lemérhetik mennyire bírják a feszültséget…

Addams Family: The Generator - Elektrosokk szimulátor

Két fém markolat megfogása után 3 fokozat közül választhatunk, vajon kibírjuk-e, hogy a számláló a maximumra pörögjön?

Mint azt az első mondatban említettük a gép NEM "ráz". A korábbi gépekkel szemben, az Addams Family Generator változó intenzitású, nagyfrekvenciás vibráció alapján éri el a "kívánt" hatást, nem valós áramütéssel. A hanghatások, a kijelző által megjelenített animációk segítségével így is eléri a kellő feszültséget. Mindenki fél tőle, de mindenki ki akarja próbálni.

Az elektrosokk szimulátorunk Addams Family köntösbe csomagolva, hihetetlenül attraktív és valóban különleges élményt nyújthat tematikus rendezvényeken. Ebből a típusból működőképes példány csak pár darab maradt Európában, és a miénk talán az egyetlen, ami rendezvényekre tökéletes esztétikai és műszaki állapotban kibérelhető.

És mi történik, ha valaki kibírja a legnagyobb feszültséget is? Ez maradjon meglepetés, ugyanakkor a szimulátoron található szlogen igen árulkodó…

Amennyiben érdeklődik az Addams Family Generator bérlése iránt, budakalászi raktárunkban szívesen megmutatjuk a gépet működés közben.

  • Mélység: 60 cm 
  • Szélesség: 90 cm 
  • Magasság: 240 cm 
  • Súly: 150 kg

A elektrosokk szimulátorok történetéről, az általunk készített fordításban olvashat bővebben:

Az elektrosokk szimulátorok története 1. rész

 

 

 
Képtár