Flipper bérlés

Tekintse meg jelenleg bérelhető flipper automatáinkat! Bérelhető flippereink abból az időszakból származnak, amikor a játéktermek fénykorukat élték, a valaha gyártott legjobb flipperek készültek, mint a Terminator 2, az Indiana Jones: The Pinball Adventure, vagy akár az Addams Family.

A legnagyobb flippergyártó 2000-ben befejezte működését, azonban a gépek a retro hullámnak is köszönhetően visszatértek a köztudatba. Mára ezek a gépek igen keresettek, azonban szerviz igényességük miatt kevesen foglalkoznak a bérbeadásukkal. Flippereink egytől-egyig tökéletes műszaki állapotban vannak (ez nem zárja ki a meghibásodást, de ennek esélyét töredékére csökkenti), esztétikailag is igényesen felújítva kerülnek kölcsönzésre. 2017-ben flipper választékunk az általunk legjobbnak vélt STERN automatákkal (Metallica, Lord of The Rings, stb) bővül(t)! 

 

Creature From The Black Lagoon flipper

Creature From The Black Lagoon flipper
Ments meg a lányt a szörny karmai közül. Nagy kijelzős flipper 1993-ból, egy mozgó hologrammal és rengeteg extrával.

Indiana Jones: The Pinball Adventure flipper

Indiana Jones: The Pinball Adventure flipper
Az Indiana Jones film alapján készült flipper, amely 1993-ban látta meg a napvilágot. Élje át újra Indiana Jones kalandjait ennek a remek flipper segítségével.

Lord of the Rings flipper

Lord of the Rings flipper
A "legeket" hosszan lehetne sorolni. A valaha készült legjobb film adoptáció, és szerintünk a valaha készült egyik legjobb Stern flipper az új évezredből. Természetesen a végcél az "egy gyűrű" elpusztítása.

Bram Stoker's Dracula flipper

Bram Stoker's Dracula flipper
Ki ne ismerné Bram Stoker: Dracula című könyvét? A film mellet remek flipper is készült belőle! A játék célja mi lehetne más mint a Drakula elpusztítása...

The Addams Family flipper

The Addams Family flipper
A 90-es évek meghatározó filmje alapján készült Addams Family flipperen újra élheti a galád család vicces történeteit. Számos ismerős karakter Mamuska, Thing, Fester, Gomez teszi a játékélményt felejthetetlené.

Metallica flipper

Metallica flipper
Rock 'n' roll! 2013-ban debütált a Stern új flippere a Metallica. A sikere minden várakozást felülmúlt, talán ez a gép indította el a flipper játék új (már sokadik) aranykorát. Nekünk kötelező darab, a Gyűrűk Ura, és a Karib tenger kalózai flipper után az első ami nem hiányozhat kínálatunkból!

Pirates of the Caribbean flipper

Pirates of the Caribbean flipper
Mindig óvatosan rakunk be új flippert a portfóliónkba, főleg akkor, ha Stern gépről van szó. A Karib tenger kalózai flipper a méltán híres mozifilm (2006) után készült és szerintünk benne van az elmúlt 10 év top 5 új flipperében.

Star Trek: The Next Generation flipper

Star Trek: The Next Generation flipper
Welcome to the Enterprise.... A filmből jól ismert mondattal veszi kezdetét kalandunk, ahol rögtön az elején számos küldetés közül választhatunk. A játék menete az átlagosnál is összetettebb és igen szorosan kapcsolódik a Next Generation sorozathoz

Fish Tales flipper

Fish Tales flipper
Sosem fogjuk megtudni miért,de a Fish Tales nevű horgászos flipperből rengeteg érkezett az országba a 90-es évek elején. Gyors, pörgős egyszerű, mégis remek játék menete miatt egyaránt ajánljuk kezdőknek, újrakezdőknek és profiknak is!

Scared Stiff flipper

Scared Stiff flipper
A Scared Stiff flipper 1996 ban került piacra, mindössze 4000-es példányszámban. A játék Elvira köré épül - aki egyébként a legszexisebb vámpír Transylvaniában - már ha hihetünk a 1996-as promóciós anyagoknak.

Terminator 2: Judgement Day flipper

Terminator 2: Judgement Day flipper
A Terminator 2 flipper témáját elég egyszerű kitalálni, a korát megelőző T2 film adaptációja ez a gép, ahol a a játék során ismét szemben állhatunk Schwarzenegger-el.

The Machine: Bride of Pin*bot flipper

The Machine: Bride of Pin*bot flipper
A Williams által 1990-ben gyártott Fantasy flipper játék, amelyből összesen 8100 darab készült. Ismerje meg jobban a játékot most!

Attack from Mars flipper

Attack from Mars flipper
A Williams/Bally cég egyik utolsó flippere 1998-ban készült, az teszi különlegesség hogy mind a kezdő, mind a profi játékosok egyaránt rajonganak érte. Gyűjtök körében is igazi ritkaság!