Eladó flipperek

"Bátran hívjon fel minket, ha tudunk segítünk, ha nem mi vagyunk a megfelelőek a feladatra azt is megmondjuk" Ez a menüpont nem "piaci űrtől", nem a "nagy ötlettől" vezérelve született (nem igény szerint(!), kedvtelésből restaurálunk gépeket).

Eladó flipperek

Egy régi játék, a flipper iránti szenvedélyből. 12 éve fedeztem fel újra flippert, alapító tagja, ötletgazdája vagyok a mára már egyesületté fejlődött Első Magyar Flipper Klubnak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az általunk kínált flipperek nem a legolcsóbbak a piacon  (sőt!) . Mi nem kereskedelemmel foglalkozunk, de mivel folyamatosan frissíteni igyekszünk gépparkunkat, előfordulnak eladásra kínált automaták.

Maximálisan, igényesen felújított, tökéletesen működő gépeket kínálunk megvételre. Mindegyik flippert alapjaitól építettük újra! Flippereinket újragumiztuk, az izzók, kapcsolók, mechanikák, műanyagok, a játéktér, a "doboz", mind maximális felújítást kapott, hogy azokon valóban élvezet legyen játszani. Hibaüzenet mentes gépek, 1 év garanciával!

Frissítve: 2017.11.05

Jelenleg eladó FLIPPER gépeink 

Indiana Jones: The Pinball Adventure - 1993 - a következő gép várhatóan  2018 őszén környékén készül el.


Kapcsolat:  20 566 1515

További képek, a felújítás menete: Indiana Jones the Pinball Adventure felújítás 2016

!!! Képek egy elkészült munkánkról: Indiana Jones Ready

Partnereink eladó gépei - Frissítve: 2017.11.05

Garanciát más flipperére ugyan nem vállalunk, de ebben a szekcióban kizárólag, olyan partnereink/barátaink hirdetését rakjuk fel akikre az elmúlt években flipperes közöségben nem volt panasz, maximálisan korrekt eladónak bizonyultak.

A következő hetekben az alábbi flipperek kerülnek eladásra(a szóban forgó flipperek, gyűjtői darabok, telejes felújításpn estek át, extra színes kijelzővel)


Attack from mars - 1995 - Williams

attack flipper eladó


Indiana Jones - 1993 - Williams


The Addams Family - 1992 - Midway

Congo - 1995 - WilliamsÉrdeklődni a 20 566 1515 telefonszámon lehet