Eladó flipperek

Ez a menüpont nem "piaci űrtől", nem a "nagy ötlettől" vezérelve született. Egy régi játék, a flipper iránti szenvedélyből. 10 éve fedeztem fel újra flippert, alapító tagja, ötletgazdája vagyok a mára már egyesületté fejlődött Első Magyar Flipper Klubnak.

Eladó flipperek

Tisztában vagyunk azzal, hogy az általunk kínált flipperek nem a legolcsóbbak a piacon. Mi nem kereskedelemmel foglalkozunk, de mivel folyamatosan frissíteni igyekszünk gépparkunkat, előfordulnak eladásra kínált automaták.

Maximálisan, igényesen felújított, tökéletesen működő gépeket kínálunk megvételre. Mindegyik flippert alapjaitól építettük újra! Flippereinket újragumiztuk, az izzók, kapcsolók, mechanikák, műanyagok, a játéktér, mind maximális felújítást kapott, hogy azokon valóban élvezet legyen játszani. Hibaüzenet mentes gépek, garanciával!

Frissítve: 2017.01.17

Jelenleg eladó FLIPPER gépeink 

Indiana Jones: The Pinball Adventure - 1993 - a következő gép várhatóan  2017 december környékén készül el.


Kapcsolat:  20 566 1515

További képek, a felújítás menete: Indiana Jones the Pinball Adventure felújítás 2016

Képek egy elkészült munkánkról: Indiana Jones Ready

 

Partnereink eladó gépei - Frissítve: 2017.01.17

Garanciát más flipperére ugyan nem vállalunk, de ebben a szekcióban kizárólag, olyan partnereink/barátaink hirdetését rakjuk fel akikre az elmúlt években flipperes közöségben nem volt panasz, maximálisan korrekt eladónak bizonyultak.

 

Corvette - 1994 - Williams

eladó corvete flipper 

Kapcsolat: 20 566 1515 

 

Hamarosan!

További eladó flipperek:  Airborne - Capcom, Star Trek: The next generation, High Speed II - Gateway, Mawerick -  2017 január 15.-e után!

Kapcsolat: 20 566 1515